Book your transfer faster and easier on our new website!

Book your transfer now

From: select from list choose transfer start
To: select from list choose transfer destination

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50

Transfer från Split flygplats till Brela

airport service Ett sätt att överföra

airport service Återgå överföra

BRELA

taxi transfer brela Brela är en liten turistort på Makarska Rivieran. Brela erbjuder också en mängd kristallklara havet, 6 km av naturlig sandstrand, doften och skönheten i tät tallskog som till stor del är skyddat monument av kulturarvet, många vandringsleder som är sammanvävda från promenaden längs havet, genom den gamla byar, som är stolta över gamla Dalmatiens arkitektur, alla når toppar bergssluttning.

På grund av dess natur-och kulturresurser, Brela från början spelade en viktig roll inom turismen Makarska rivieran. Brela och i dag fortsätter sin långa tradition erbjuder bekvämt boende och gästfrihet av dess folk, gamla dalmatiska kök, vin, sånger och skoj.

Kommun Brela består av två bosättningar: Brela är beläget i Upper zabiokovskom utrymme, nästan hela byn ligger i naturparken och skidort Brela består av flera byar på båda sidor av vägen av vilka det största Soline och Nedre Village. Kommun Brela angränsande kommuner: Zadvarje i väster, Baska Voda i öster och Šestanovac Zagvozd och norr.

Detta område har varit bebott sedan äldsta tider, vilket framgår av många outforskade illyriska och förhistoriska avveckling typ. I det fjärde århundradet före Kristus i den här regionen levt illyriska stammen Delmatae, under det tredje århundradet e.Kr. av romare, som bekräftar necropolis upptäcktes i byn Soline, så är påståendet att det finns en villa rustica. Med tanke på att lutningen, såsom kinesiska murar, separerade från kusten inåt landet passerar Dubci, som tillsammans med skåran svärdotter var den enda passage i detta område har Brela varit inblandad i ett nätverk av markbundna kommersiella meddelanden. Från kartan av den romerska vägen som kallas. Tabula Peuntingeriana vägar genom området som förbinder den romerska militära lägret i Tilurium (Trilj) med Muccurumom (Makar) och Biston (Bast). Enligt amforor som finns i vattnet arkeologiska platsen i 3: e Jakiruša och två århundraden före Kristus, var Brela under romartiden marknaden för vin och olja, och transporter fartyg, av dem som satt transporteras till norra Italien, Grekland och öst.

I 7: e talet i denna region kroaterna. Detta Biokovsko-Neretva området Cetina till Neretva var unik utanför den kroatiska staten och kallade Pagania och 1185. Kallade Krajina. Invånarna Pagania deras piratskepp nekades, och störa fri sjöfart på venetianarna, som skulle genomföra sina militära. En av de venetianska armén slutade dödligt för dem, eftersom den hårda möter poginio deras Dogen Petar Kandija den 18 september 887 år. Till minne av denna dag firar den dag den kroatiska marinen.

Början av turismen i Brela dating sedan 1913. året, och för vissa indikatorer innan. Styrelsen öppnade 1932. När han grundade och turism. Före andra världskriget byggdes hotell Soline och Brela. Den aktiva turistnäringen börjar 1963. Byggandet av Adriatiska motorväg, hotell Mistral, Berulia, Soline etc. Tack vare en tät tallskog, genom vilken nära till stranden genom kustnära gångväg, har Brela varit under årtionden en av de mest attraktiva turist resort vid Adriatiska havet.

STRÄNDER
Det kristallklara havet och omsorg om miljön bekräftas av det bästa vunnit många turism utmärkelser. Redan åtta år stranden Punta Rata innehavaren Blå Flagg, den största internationella utmärkelser för att de är rena havet och miljön.

Vrulja Beach ligger nära Brela, vackra platser på Makarska rivieran, som är omgiven av olivlundar, pinjeträd och vita sandstränder, 6 km längs kusten. Norr om Brela är en romantisk stränder dolda lager. Gör det lätt för dig att komma med båt eller till fots från Brela är lite svårare eftersom den är omgiven av höga klippor. Många kommer att säga att Vrulja en av de vackraste stränderna vid Adriatiska havet, en del av stranden reserverade för naturister som är här hitta hans frid. Vrulja strand är sandig och havet är källan till många kristallklart och kallt och ger svalka under varma sommardagar.

I Brela erbjuds olika möjligheter till sport och nöje:
• dykning
• tennisbanor
• Bowling
• Rekreation Center
• möjligheten att sätta upp grunderna för vattenpolo
• vatten sportutrustning

NATURPARK BIOKOVO

taxi transfer brela biokovo År inrättas: 1981. (Lag att utse den sluttningen naturpark, officiella tidning nr. 24 av den 16 juni 1981.)
Area: 196 km2 (19,550 ha)
Höjd: 200-1762 m
Den högsta toppen är Sveti Jure (1762 m)
Region: Split-Dalmatien
Stad: Makarska, Vrgorac

Område av parken omfattar kustremsan, längd ca 50 km från Brela till Gradac. Den imponerande toppar (ca 1500 m) och branta klippor i fjärrkontrollen är knappt två till tre kilometer från kusten. Mountain är ett utmärkt område för berg rekreation. Höga klippor från basen på Makarska rivieran verkar endast tillgänglig för alpinister, men ett antal vandringsleder, tjänar i dag mer ambitiös vandrare och turister. Floran är mycket rik på Mt. På olika höjder och under olika omständigheter, har utvecklat former för Medelhavet och alpin vegetation. Särskild uppmärksamhet riktas Biokovski endemisk "Patuljasto zvonce" (Miniature klocka) och "Puzavo zvonce" (Creepy klocka).