Book your transfer faster and easier on our new website!

Rezervirajte svoj transfer sada

Od: izaberite sa popisa choose transfer start
Do: izaberite sa popisa choose transfer destination

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50

Dubrovačka rivijera

Dubrovnik

taxi transfer dubrovnik taxi transfer dubrovnik taxi transfer dubrovnik
Dubrovnik je grad srednje veličine koji se nalazi na južnom dijelu Dalmacije, tj. na južnom dijelu Hrvatske obale. Grad ima izuzetno bogato povijesno i kulturno nasljeđe i jako je popularan među turistima iz cijelog svijeta koji posjećuju Hrvatsku. Iako jako oštećen potresom 1667. godine te bombardiranjem u Domovinskom ratu, Dubrovnik je uspio sačuvati predivne gotičke, renesanse i barokne crkve, manastire, palače i fontane. Dubrovnik je savršeno mjesto za odmor, a tako i sve što ide s njim. Od 1979. uvršten je na listu UNESCO-a budući da je centar kulture, ali i kolijevka hrvatske znanosti i kulture. Dubrovnik predstavlja jedinstven primjer dobro očuvane urbane sredine sa kontroliranom distribucijom ulica i trgova koji datiraju iz vremena renesanse i baroka. Obrambene zidine karakteriziraju grad kao simbol moći i snage ali i arhitektonske ljepote.
Ostala mjesta u blizini Dubrovnika su: Lozica, Mlini, Orašać, Plat, Soline...

back to top

Cavtat

taxi transfer cavtat taxi transfer cavtat taxi transfer cavtat
19 km jugoistočno od Dubrovnika ispod jadranske magistrale nalazi se Cavtat, na zapadnim obalama Konavala. Naziv Cavtat je kroatizirani oblik nastao od naziva Civitas vetus, kako su njegovi bjegunci u Dubrovniku nazivali svoje matično naselje Epidaurum. Turizam i ugostiteljstvo je ovdje tradicija. U Cavtatu danas postoji pet hotela od kojih je najpoznatiji hotel „Croatia“(5*), te brojni restorani, cafe barovi, suvenirnice, luka za prihvat manjih i većih jahti i izletničkih brodica.

back to top

Zaton

taxi transfer zaton taxi transfer zaton taxi transfer zaton
Prigradsko naselje Zaton se nalazi u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Zaton je smješten u prelijepoj uvali Jadranskog mora, 8 km sjeverozapadno od Dubrovnika, uz Jadransku magistralu te se dijeli se na Veliki i Mali Zaton. Naziv naselja se povezuje sa nazivom za morsku uvalu (uvala = zaton) u kojoj je naselje smješteno. Turizam je ovdje jako razvijen, iako je jedno od rijetkih naselja u blizini Dubrovnika koje nema hotel. Privatni smještaji su zato u velikom broju na raspolaganju.

back to top

Slano

taxi transfer slano taxi transfer slano taxi transfer slano
Slano je naselje nedaleko od Dubrovnika (37 km), u istoimenom zaljevu, koje je kroz povijest uvijek bilo sigurna luka i zaklon od nevremena. Ovo malo mjesto s velikim brojem povijesnih ostataka ima izrazito kvalitetnu turističku ponudu. Gosti mogu uživati miru i ljepoti prirode.

back to top

Trsteno

taxi transfer trsteno taxi transfer trsteno taxi transfer trsteno
Trsteno se nalazi uz Jadransku Magistralu, otprilike 20 km sjeverozapadno od Dubrovnika. Već u 5. stoljeću je bilo naseljeno o čemu svjedoče brojni arheološki nalazi. O starosti mjesta u kojem su oduvijek obitavali pomorci i kapetani svjedoče i zavjetne slike u župnoj crkvi Sv. Vida. Godine 1399. Trsteno ulazi u sastav Dubrovačke Republike pa vremenom u Trstenom dubrovačka vlastela gradi svoje ljetnikovce od kojih je najpoznatiji onaj obitelji Gučetić-Gozze, smješten u Arboretumu, najstarijem botaničkom vrtu u Republici Hrvatskoj.

back to top

Blace & Opuzen

taxi transfer opuzen taxi transfer opuzen taxi transfer opuzen
Blace se nalaze na ušću rijeke Neretve. Malo mjesto od samo 200 stanovnika nudi svojim gostima razne aktivnosti: od ribolova, planinarenja, itd. do mirnog odmora u harmoničnoj prirodi. Smještaj se može naći u privatnim apartmanima. Ribarsku noć - tradicionalnu pučku feštu mještana se ne smije propustiti.

back to top

Ploče

taxi transfer ploce taxi transfer ploce taxi transfer ploce
Nekoliko kilometara zapadno od ušća Neretve nalazi se gradić Ploče. Ploče se sastoje od 9 naselja, to su: Baćina, Banja, Komin, Peračko Blato, Plina Jezero, Ploče, Rogotin, Staševica i Šarić Struga. Grad nudi svojim gostima sve turističke usluge.

back to top

Klek

taxi transfer klek taxi transfer klek taxi transfer klek
Klek je malo primorsko mjesto koje se nalazi u prekrasnoj uvali uz magistralu između Splita i Dubrovnika. Jednom je pripadalo Dubrovačkoj Republici. Stanovnici se danas kao i prije bave većinom uzgojem voća i povrća, ribolovom ili turizmom. Okružen stoljetnim maslinama, oleandrima i drugim mediteranskim biljem, Klek je mjesto za miran i ugodan boravak. Gosti imaju na raspolaganju teniske terene, igralište za mini-golf i naravno prekrasne plaže. Ostala mjesta u ovoj regiji su: Komarna, Radalj, Repić, Duboka.

back to top

Koločep

taxi transfer kolocep taxi transfer kolocep taxi transfer kolocep
Otok se smjestio sjevero-zapadno od Dubrovnika. Koločep je jednom davno bio stvoren i naseljen od stručnih ljudi kao što su npr: pomorci, koraljari, brodograditelji, ribari, a proizvodili su i vapno. Na otoku se nalaze tragovi još iz željeznog doba, tek puno kasnije je bio naseljen od Grka i Rimljana. Danas se na otoku mogu odmoriti svi koji su željni mira i užitka na prekrasnim plažama.

back to top

Lopud

taxi transfer lopud taxi transfer lopud taxi transfer lopud
Otok Lopud se točno nalazi između otoka Koločepa i Šipana koji su jedina tri naseljena otoka na ovom području. Prekrasna duga šetališta uz još ljepše pješčane plaže, čempresi i zvuk cvrčaka su užitak svim gostima. Romantične uvale obećavaju nezaboravne zalaske sunca. Sir i pršut morate probati, privatno ili u mnogobrojnim restoranima. Na otoku ima nekoliko hotela, no većinom su smještaji privatni.

back to top

Šipan

taxi transfer sipan taxi transfer sipan taxi transfer sipan
Najveći od elafitskih otoka je otok Šipan, sa najpoznatijim naseljima Šipanska Luka i Suđurađ. Otok je bogat vinogradima i voćnjacima, koji se proširuju preko cijele unutrašnjosti. Male skrivene uvalice sa kristalno čistim morem pozivaju na cijelodnevno kupanje. Otok ima oko trideset crkvica, koje su bile sagrađene već u srednjem vijeku, međutim mnogo njih danas su ruševine. U Suđurđu, u neposrednoj blizini luke, smješten je renesansni dvorac iz 16. st.

back to top