Book your transfer faster and easier on our new website!

Rezervirajte svoj transfer sada

Od: izaberite sa popisa choose transfer start
Do: izaberite sa popisa choose transfer destination

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50

Makarska rivijera

Makarska

taxi transferi makarska taxi transferi makarska taxi transferi makarska
Makarska je prekrasan grad, luka i turističko središte Makarske rivijere -50 km dugog obalnog pojasa ispod planine Biokovo. Makarska se nalazi direktno na obali, a sastoji se od stare jezgre mediteranskog tipa s baroknim zgradama i novijeg djela sa hotelima, restoranima, autokampom, apartmanima i vilama. Prekrasne gradske plaže pozivaju na cijelodnevno uživanje, a svi oni koji vole biti sami mogu oko Makarske naći mnogobrojne mirne uvale. Biokovo je 1981. god proglašen parkom prirode te je najviša planina na čitavom Mediteranu (1762 m). Biokovo gostima koji su skloni pustolovini nudi nezaboravno planinarenje ili izlet po strunama i grebenima.

back to top

Brela

taxi transferi brela taxi transferi brela taxi transferi brela
Brela se nalaze 15 km sjeverozapadno od Makarske u neposrednoj blizini Baške Vode. Mjesto je smješteno na obali između planine Biokovo i otoka Brača. Zbog prekrasnih plaža, lijepe šetnice, lokacije te svih kategorija smještaja, Brela su postala poznata destinacija stranih ali i domaćih gostiju.

back to top

Baška voda, Bratuš & Promajna

taxi transferi baska voda taxi transferi baska voda taxi transferi baska voda
Ova mjesta pripadaju istoj općini koja je ponosna na turističku ponudu i veliki broj gostiju. Geografski položaj garantira predivno očuvanu prirodu (Biokovo), održavane plaže i kristalno plavo more. Na ovom području je bavljenje turizmom već dio tradicije, tako da turisti mogu uživati u vrlo bogatoj gastronomskoj ponudi i odmarati u privatnim smještajima dalmatinske ruralne arhitekture ili u brojnim privatnim hotelima.

back to top

Tučepi

taxi transferi tucepi taxi transferi tucepi taxi transferi tucepi
Tučepi su jedno od najpoznatijih ljetovališta na Jadranu. Ovdje se nalaze brojni hoteli i obiteljske kuće koje gostima pružaju raznoliku ponudu smještaja i odličnu gastronomiju. Zbog neposredne blizine Makarske, mjesto je atraktivna destinacija koja uz mir plaža i prirode (planina Biokovo) također nudi i urbanu sredinu.

back to top

Podgora

taxi transferi podgora taxi transferi podgora taxi transferi podgora
Podgora je maleno ribarsko mjesto 7 km jugoistočno od Makarske, koje je u zadnjim desetljećima izgradilo svoju turističku ponudu. Uz ribarstvo i poljoprivredu stanovnici se u ljetnim mjesecima rado posvećuju gostima. Imate mogućnost naći smještaj u jednom od poznatih hotela ili u mnogobrojnim apartmanima i pansionima. Podgora je pravi izbor za miran odmor. Podgara ima dvije marine (Porat i Čaklje), koje mogu primiti oko 350 brodova. Lučice su već od davnih vremena bile sigurna sidrišta ondašnjih jedrenjaka.

back to top

Igrane

taxi transferi igrane taxi transferi igrane taxi transferi igrane
Igrane su malo prekrasno naselje i luka makarskog primorja sa oko 400 stanovnika. Male šljunčane i pješčane plaže daju mjestu poseban šarm a kao poznato turističko mjesto nudi brojne hotele, privatne pansione i obiteljske kuće za smještaj. U blizini je Zalina kula podignuta za vrijeme Kandijskog rata, koja podsjeća na vrijeme borbe protiv Turaka.

back to top

Drvenik

taxi transferi drvenik taxi transferi drvenik taxi transferi drvenik
Drvenik leži u dvije uvale (Donja vala i Gornja vala) 24 km jugoistočno od Makarske. Stanovništvo se bavi stoljećima ribarstvom, maslinarstvom i turizmom. Lijepe šumovite uvale sa šljunčanim plažama nude izuzetan mir svim svojim gostima. Pronađeni su izvori pitke vode koji daju mjesto osobitu draž. Turistička ponuda je vrlo dobra, kao stvorena za pravi odmor.

back to top

Živogošće

taxi transferi zivogosce taxi transferi zivogosce taxi transferi zivogosce
Živogošće je smješteno na kosinama Biokova nedaleko od Makarske (20 km) a naseljeno je još od ilirskih i rimskih vremena. O tome svjedoče ilirski ostatci na vrhu brda Suzine i ostaci vila rustika u Maloj Dubi i Blatu. Prekrasne šljunčane plaže i borove šume oko njih garantiraju opuštajući odmor, a samo mjesto nudi vrlo kvalitetnu turističku ponudu (smještaj, gastronomija, vodeni sportovi, sportski tereni itd.).

back to top

Gradac

taxi transferi gradac taxi transferi gradac taxi transferi gradac
Kao zadnje te najveće mjesto Makarske rivijere se smjestio Gradac. Bogati arheološki nalazi govore o njegovoj prošlosti iz rimskog doba, srednjeg vijeka pa sve do današnjih dana. Mjesto već godinama privlači mnogobrojne goste, koji se zbog odlične turističke ponude rado vraćaju. Osim smještaja i gastronomske ponude, Gradac nudi uz odmor i rekreaciju (vodeni sportovi, izleti itd.).

back to top

Drašnice

taxi transferi drasnice taxi transferi drasnice taxi transferi drasnice
Drašnice su malo ribarsko mjesto u blizini Podgore, koje se u prošlosti spominje još 1477. Crkvice još iz 15.st. daju malom mjestu starinsku mediteransku atmosferu a svojim plažama signaliziraju turistima da su na pravom mjestu. U Drašnicama gosti mogu naći sve vrste turističke ponude za udobni godišnji odmor.

back to top

Podaca

taxi transferi podaca taxi transferi podaca taxi transferi podaca
Podaca je malo turističko mjesto, čiji stanovnici primarno žive od turizma, ali kao i u drugim primorskim gradićima i od poljoprivrede i ribarstva. Staro naselje Podaca pod vrletima Biokova skoro je potpuno napušteno. Ponuda je skromna, ali izvanredna, pogotovo za one koji preferiraju mirni način odmora.

back to top

Brist

taxi transferi brist taxi transferi brist taxi transferi brist
Brist, sa svojih 450 stanovnika se nalazi u neposrednoj blizini grada Gradac. Mjesto postoji već od 16. st. i začarati će vas svojim mediteranskom šarmom. Stare kamene kućice i uličice podsjećaju na davna vremena, te vam omogućavaju da zaboravite svakodnevicu. Skromna ali ugodna turistička ponuda je vrlo dobra, tako da gosti mogu očekivati sve što im je potrebno za odmor.

back to top

Marušići

taxi transferi marusici taxi transferi marusici taxi transferi marusici
Marušići su lijepo i mirno mjesto smješteno 12 km južno od grada Omiša. Marušići su mjesto namijenjeno tihom odmoru u lijepom okruženju, pješčanim i šljunčanim plažama. Mjesto ima nekoliko ugostiteljskih objekata sa vrlo dobrom ponudom. Blizina kanjona rijeke Cetine i planinski masiv Biokova daju mogućnost za planinarenje ili rafting. Noćni život se odvija u gradovima Split, Omiš i Makarska.

back to top

Mimice

taxi transferi mimice taxi transferi mimice taxi transferi mimice
Mimice su malo naselje srednje Dalmacije cca. 15 km od Omiša. Mjesto je sa svojom turističkom ponudom namijenjeno mirnijem odmoru. Plitke plaže su idealne za obitelji sa djecom, ali i za sve one koji su željni mira i opuštanja. Ukoliko se gosti ipak odluče za zabavu mogu je naći u Makarskoj ili u Omišu.

back to top