Book your transfer faster and easier on our new website!

Rezervirajte svoj transfer sada

Od: izaberite sa popisa choose transfer start
Do: izaberite sa popisa choose transfer destination

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50

Split, Trogir i Omiš

Split

taxi transferi split taxi transferi split taxi transferi split
Split je najveći dalmatinski grad i drugi grad po veličini u Hrvatskoj, te sjedište Splitsko-dalmatinske županije. Grad se nalazi na Mediteranu, točnije na istočnoj obali Jadranskog mora. Nalazi se na poluotoku i njegovom proširenju, a njegovo metropolitansko područje obuhvaća i manje gradiće u njegovoj okolini. Kao međugradsko sjecište puteva, grad služi kao svojevrsna poveznica između jadranskih otoka, apeninskog poluotoka, te je ujedno i poznata turistička destinacija. Split je također jedan od najstarijih gradova na ovom području i smatra se da je preko 1700 godina star, dok arheološki nalazi grčke kolonije Aspálathos tvrde da je i nekoliko stotina godina stariji. Split se nalazi na poluotoku između Kaštelanskog zaljeva i Splitskog kanala. Brdo Marjan (178 m) se nalazi na zapadnom dijelu poluotoka. Planine Kozjak (779 m) i Mosor (1339 m) štite grad sa sjevera i sjeveroistoka, te ga dijele od unutrašnjosti.

back to top

7 Kaštela

taxi transferi kastela taxi transferi kastela taxi transferi kastela
Kaštela zauzimaju prostor između nekadašnje Salone i istočnih granica Trogira, od morske obale do vrhova Kozjaka. Naselja su smještena uz obalu Kaštelanskog zaljeva. Iz kasnijih prapovijesnih razdoblja ostale su i gradine. Nakon što su se grčki doseljenici naselili na Visu (Issa), osnivaju na kopnu naseobine Tragurion (Trogir) i Epetion (Stobreč). Prostor između ta dva grada se kultivira i počinje uzgoj agrarnih kultura (vinogradarstvo i maslinarstvo) koje i danas prevladavaju u polju. Zbog opasnost od Turaka i lakše obrane stanovništva i posjeda splitske i trogirske vlastele, gradi se dvadesetak utvrda. Nastaje tipična primorska, mediteranska arhitektura s prizemnicama, zgradama na kat ili dva, balaturama i konobama te uskim uličicama. Cesta Tragurion-Salona prolazila je manje više koridorom današnje stare kaštelanske ceste, danas Cesta dr. Franje Tuđmana.
Formirano je sedam sela: Kaštel Sućurac, Kaštel Gomilica, Kaštel Kambelovac, Kaštel Lukšić, Kaštel Stari, Kaštel Novi i Kaštel štafilić.

back to top

Arbanija

taxi transferi arbanija taxi transferi arbanija taxi transferi arbanija
Arbanija je maleno ali skladno turističko naselje na lijepom otoku čiovu koji je mostom spojen s gradom Trogirom. Cijelo je čiovo poznato po lijepim plažama, šumom obraslom priobalju i mnoštvu malenih naselja. Arbanija je ljetovalište za obitelji koje na odmoru žele imati sve olakšice i popratne sadržaje centra s razvijenom turističkom ponudom te pritom istovremeno zadržati privatnost i mogućnost odlaska na male udaljene plaže i zabačene uvale.

back to top

Duće

taxi transferi duce taxi transferi duce taxi transferi duce
Duće su niz od nekoliko sela nedaleko od Omiša, predjelu podno mosorskog planinskog lanca. U prošlosti su pripadala slavnoj Poljičkoj republici kojom vlada Veliki knez po odredbama Poljičkog statuta. Takva baština ostavila je neizbrisiv ambijentalni ugođaj mjestu koje se diči očuvanim primjercima pučke ruralne arhitekture. Sva naselja obiluju plitkim pješčanim plažama, pogodnim za malu djecu, i velikim kapacitetima apartmanskog tipa te kampovima. Uz samu obalu nalazi se mnoštvo restorana i barova što Duće čini i omiljenim kupalištem mladih Splićana.

back to top

Dugi rat

taxi transferi dugi rat taxi transferi dugi rat taxi transferi dugi rat
Dugi Rat je naselje između Splita i Omiša, smješteno na obali Jadranske magistrale, na državnoj cesti Split - Dubrovnik (D8), 15 km jugoistočno od Splita, odnosno 5 km zapadno od Omiša. Njegove plaže odličan su izbor za ljetovanje obitelji s malom djecom, ali mjesto također nudi nautičarima, daskašima i skijašima na vodi aktivan odmor s mnogim sportskim sadržajima. Blizina velikih dalmatinskih gradova jamči dobru zabavu svima koji nakon odmora na plaži žele uživati u raznolikom večernjem programu.

back to top

Krilo Jasenice

taxi transferi krilo jasenice taxi transferi krilo jasenice taxi transferi krilo jasenice
Malo naselje privatnih kuća, Krilo Jesenice smjestilo se 15 km južno od Splita. Nalazi se na dijelu obale kojom se nižu male skrovite uvale s osamljenim žalima, a kupališta pred kućama i pansionima su betonirana. Mjesto je prikladno za miran odmor s obitelji, djeci je na raspolaganju park sa sadržajima za igru. Mjesto nudi izlazak, aktivan odmor te zanimljiv lokalitet iz prošlosti i kulture ovog kraja. Također je moguće probati rafting na Cetini ili uspon po kanjonu rijeke Cetine.

back to top

Lokva rogoznica

taxi transferi lokva rogoznica taxi transferi lokva rogoznica taxi transferi lokva rogoznica
Malo turističko naselje smješteno na atraktivnoj Makarskoj rivijeri, poznatoj po lijepim šljunčanim žalima. Mirno mjesto s obiteljskim kućama točno na pola puta između Makarske i Splita t.j. 28 km u jednom ili drugom smjeru. Plaže u Lokvi Rogoznici i okolici su šljunčane, a mjestimice ima i pjeskovitih plaža. Ovo malo mjesto ima sve mogućnosti za obiteljski odmor, a u blizini privatnih apartmana i obiteljskih kuća su na raspolaganju pošta, trgovina i restorani.

back to top

Marina

taxi transferi marina taxi transferi marina taxi transferi marina
Naselje i lučica na unutrašnjem dijelu istoimenog zaljeva, središte istoimene općine, 12 km zapadno od Trogira. Obale zaljeva Marina razvedene su s brojnim manjim uvalama s pješčanim i šljunčanim plažama. Marina se nalazi na magistralnoj prometnici (M2, E65). Unutar lučice manje jahte zaštićene su od svih vjetrova; veće jahte mogu sidriti na kraju zaljeva, l jugoistočno od kapele i južno od brda Plokata. Marina Agana nudi 140 vezova u moru i 100 mjesta na kopnu. Sportaši i rekreativci mogu se posvetiti jedrenju, ronjenju, ribarenju, iznajmiti brodicu ili jahtu.

back to top

Medići

taxi transferi medici taxi transferi medici taxi transferi medici
Medići, dalmatinsko mjesto s turističkom tradicijom, smješteno je uz morsku obalu 10 km od Omiša i 26 km od Makarske. Može se uživati u brojnim aktivnim sportovima, posjetiti brojna okolna izletišta i upoznati kulturno i povijesno naslijeđe ovog prekrasnog kraja. Noćni klubovi i barovi se mogu naći u Omišu i Makarskoj i garantiraju odličan provod. Medići su poznati po prekrasnim šljunčanim plažama i kvalitetnim smještajnim kapacitetima.

back to top

Miševac

taxi transferi misevac taxi transferi misevac taxi transferi misevac
Miševac je turističko naselje smješteno na području čiova i u neposrednoj blizini starog grada Trogira. Mjesto je poznato po pješčanim plažama te plitkom moru. šljunčane uvale Duga, Tatinja i Movarštica te plaže na istočnoj strani čiova privlače svojom ljepotom i mogućnostima za sportove na vodi i podvodni ribolov. čitavo područje zanimljivo je i kao povijesni lokalitet, posebno grad Trogir. U Miševcu možete izlaziti po konobama koje nude domaću hranu, a veliki izbor najraznovrsnijih sadržaja se može naći u Trogiru i Splitu.

back to top

Nemira

taxi transferi nemira taxi transferi nemira taxi transferi nemira
Nemira je smještena nekoliko stotina metara ispod magistrale te je udaljena 3 km od Omiša u smjeru Makarske, te je daleko od gustog prometa i idealna je za obiteljski odmor. Ima dvije prekrasne šljunčane plaže s kristalno čistim morem. Nemira ima turističku agenciju, dvije trgovine, restorane, pizzeriju te kafiće. Noćni život i aktivni odmor se može naći u Omišu, Splitu i Makarskoj. Za one koji traže mir, ugodnu atmosferu, šljunčane plaže u sjeni borova, Nemira je pravi izbor.

back to top

Okrug Donji and Okrug Gornji

taxi transferi okrug taxi transferi okrug taxi transferi okrug
Turističko naselje na otoku čiovu koji je pokretnim mostom povezan s gradom Trogirom i s njim čini jedinstvenu cjelinu. Udaljen je od Splita ca. 20 km i kao i čitavo ovo područje poznat je po lijepim plažama i brojnim uvalama. Okrug Donji je idealan za odmor obitelji koja traži mir i večernju tišinu, a neposredna blizina grada Trogira jamči dovoljno zabavnih i kulturnih događanja tijekom cijele sezone. Postoje sportski terenski sadržaji i igrališta u gradu Trogiru, ili mogućnost bavljenja sportovima na vodi za koje u nedostatku rekvizita potrebnu opremu možete iznajmiti izravno na plažama čiova.

Okrug Gornji je idealno turističko naselje za obitelji s djecom. Nalazi se 30 km od Splita te je pokretnim mostom povezano s gradom Trogirom. Popularna je destinacija brojnih turista zbog mira, tišine, prekrasne prirode, ali i pješčanih te plitkih plaža idealnih za malu djecu. Za sve ljubitelje večernjih izlazaka, uličnih predstava, koncerata i glazbe blizu se nalazi Trogir koji svojim znamenitostima i ljetnim događanjima neće iznevjeriti očekivanja ni najzahtjevnijih posjetitelja.

back to top

Omiš

taxi transferi omis taxi transferi omis taxi transferi omis
Omiš je gradić slavan po svojoj burnoj povijesti. Stoljećima su njime vladali gusari koji su zbog idealnog zemljopisnog položaja upravljali Jadranom. Venecija se žestoko borila da ga osvoji, no njihov je otpor bio toliko snažan da im je čak Papa 1444.god.objavio rat. Međutim, omiški gusari se ni tada nisu pokorili iako su najznačajniju opasnost činili Turci koji su u 15-tom stoljeću harali Balkanom. Omiš su štitile i visoke zidine, a iz tog povijesnog vremena je ostala crkva Sv.Petra, izgrađena u 10. stoljeću.

Zemljopisno, Omiš je udaljen 20 km od Splita, u prekrasnom kanjonu rijeke Cetine. Ljeti ga posjećuju brojni turisti zbog okolnih pješčanih plaža, ali i rijeke na kojoj se organiziraju brojne aktivnosti poput canyoninga i raftinga. Canyoning je jako popularan sport koji uključuje hodanje, penjanje po stijenama, plivanje u rijeci i skakanje, a rafting spuštanje niz rijeku uz profesionalno vodstvo vodiča. Postoji mogućnost i pohađanja satova jahanja a svake godine se tradicionalno početkom kolovoza održava i Sinjska alka, natjecanje jahača nedaleko od Sinja u slavu pobjede nad Turcima.

back to top

Ostrvica

taxi transferi ostrvica taxi transferi ostrvica taxi transferi ostrvica
Ostrvica je malo mjesto nedaleko Omiša, u kanjonu rijeke Cetine i obvezna destinacija prilikom izleta cetinskom krajinom.

back to top

Pisak

taxi transferi pisak taxi transferi pisak taxi transferi pisak
Pisak je malo turističko i ribarsko mjesto koje datira još iz 16-tog stoljeća. Idealno je za ljubitelje prirode i ribolova, te sportova na vodi. Možete iznajmiti i brodić te istraživati okolne plaže ili se baviti podvodnim ribolovom. Pisak se ponosi svojim brojnim plažama koje su i šljunčane i pjeskovite i idealne za djecu. U mjestu se nalazi nekoliko restorana, mala tržnica te ribarnica na kojoj možete pribaviti svježu ribu. U večernjim satima, kad poželite zabavu, nedaleko je grad Omiš koji ljeti nudi svojim posjetiteljima bogat zabavni program.

back to top

Podstrana

taxi transferi podstrana taxi transferi podstrana taxi transferi podstrana
Podstrana je malo turističko naselje mediteranskog ugođaja, uljepšano bujnom vegetacijom i prirodnim darom čistoga mora na slikovitom i ekološki očuvanom dijelu ovog kraja te je samim tim odličan izbor za bijeg od svakodnevice. Mjesto Podstrana i njezina rivijera Strožanac, Grljevac, Sveti Martin i Mutogras nalaze se u neposrednoj blizini grada Splita (8 km) središta srednje Dalmacije uz Jadransku magistralu koja vodi prema Omišu. Zračna luka udaljena je 25 km. Područje Općine Podstrana proteže se uz obalu bračkog kanala u pravcu sjeverozapad-jugoistok, od donjeg toka rijeke žrnovnice na sjevero-zapadu do brežuljka Mutogras na jugoistoku, a širina mu je od grebena planine Perun do mora. Prekrasni panoramski pogled prema otoku Braču, proteže se uz obalni pojas dug preko šest kilometara koji obiluje pješčanim i šljunčanim plažama obogaćenim borovima.

Još u 1. st. ova područja su naselili grčki doseljenici. Potvrdu o tome čine arheološki nalazi na brdu Mutogras. Kasnije se tu naseljavaju Pituntini, pleme ilira koje se održalo do sve do prodora Hrvata i Avara u 7.st. i koje spominje još u 1.st. rimski pisac Plinije stariji. Ovo je područje bilo često poprište sukoba s Mlecima zbog plovidbe morem, a kasnije i s Turcima te Francuzima. U zidu crkvice Sv.Martina se nalaze i ostaci sarkofaga rimskog vojnog zapovjednika Artoriusa Castusa za kojeg mnogi nagađaju da je to legendarni kralj Artur. Imao je pravo mača – pravo odlučivanja o smrtnoj kazni te uživao posjede u Podstrani gdje se i danas nalaze ostaci rimskih naseobina. U Podstrani se nalazi niz potvrda burne povijesti od kojih je najviše kod crkvice sv. Martina gdje se nalaze ostaci srednjevjekovnih grobova, nadgrobne stelje iz 1. st., te ostaci starohrvatske baštine kao što je crkva sv.Jurja na Vršini.

Stanovnici se većinom još bave poljoprivredom (masline, plantaže bresaka, vinogradi...) ali svi više i turizmom. Na ovom području skoro 2000 obitelji radi u turističkoj djelatnosti. Podstrana ima vrlo bogatu turističku ponudu, koja se sastoji od malih obiteljskih hotela, pansiona te velikog broja apartmana u privatnom smještaju. Tako da je turistima i posjetiocima na raspolaganju skoro 1900 registriranih kreveta. Zahvaljujući geografskoj lokaciji gosti mogu birati među različitim sadržajima rekreacije u prirodi: stazama za šetnju, penjanje ili biciklizam, rafting, golf, posjet kulturno povijesnim lokalitetima i drugi izleti.

Na moru mogu birati između ronjenja, windsurfinga, jedrenja, skijanja na vodi i padobranstva na vodi. Nude se i dnevni izleti, jahanje u prirodi, fish-picnicks, itd. Nakon svih napornih aktivnosti u prirodi posjetioci imaju na raspolaganju odličnu i raznovrsnu gastronomsku ponudu domaće i internacionalne hrane i vina u brojnim konobama, restoranima, pizzerijama i kafićima. Noćni život u mjestu Podstrana odvija se po brojnim cocktail-barovima na plaži. Sama blizina grada čini ovu destinaciju vrlo atraktivnom. „Le Meridien Hotel - Lav“ u neposrednoj blizini obogaćuje ponudu slobodnih aktivnosti, tj. može se posjetiti Casino, disko club „In Motion“, Wellness-centar...

back to top

Poljica

taxi transferi poljica taxi transferi poljica taxi transferi poljica
Poljica su naziv za kraj istočno od Splita, od žrnovnice do Blato na Cetini i Omiša. čine je više mjesta poput žrnovnice, Srinjina, Donje i Gornje Sitno, Dubrava, Tugare, Srinjine, Naklice, čisla, Gata i okolice koji su imali zajedničku samoupravu od 13.st. pa sve do osvajanja francuskog generala Marmonta. Na čelu je bio knez koji se birao svake godine. Vrhunac Poljičke kulture čini poljički zakonik.

back to top

Seget donji

taxi transferi seget taxi transferi seget taxi transferi seget
Seget Donji se smjestio nedaleko grada Trogira, a nastao je u 16.stoljeću kad je trogirski plemić Jakov Rotondo izgradio kulu oko koje su nikle druge nastambe. Ima specifičan, pravokutan oblik i smještan je uz more, dok je Seget Gornji u unutrašnjosti te se tu nalaze brojne srednjovjekovne ploče.. Ljudi se u ovom kraju bave poljoprivredom i ribarstvom, a sve više i turizmom. Mjesto je idealno za opuštanje, ribolov i ronjenje.

back to top

Seget Vranjica

taxi transferi vranjica taxi transferi vranjica taxi transferi vranjica
Seget Vranjica se nalazi 5 km od Trogira i samo 8 km od zračne luke Resnik. To je malo turističko mjesto bujne vegetacije i malih šljunčanih i kamenih plaža. Blizu se nalaze brojni otočići koje je moguće istražiti jednodnevnim izletima, a restorani i konobe pružaju izvrstan izbor domaćih gastronomskih specijaliteta. Seget Vranjica je idealan za obitelji s djecom, ali i kao polazna točka za sve one koji žele posjetiti okolna mjesta i uživati u čarima noćnog života Trogira i Splita.

back to top

Sevid

taxi transferi sevid taxi transferi sevid taxi transferi sevid
Sevid je malo turističko naselje udaljeno 12 km od Trogira. Idealno je za obitelji s djecom, ali i sve one koji vole mir i tišinu. Poznato je po lijepim plažama i čistom moru, te omiljena lokacija mnogih brodica koje se odmaraju na njegovoj razvedenoj obali. Blizina Trogira, Primoštena i Splita pruža mogućnost svim ljubiteljima povijesti, ali i noćnog života da učine svoj boravak nezaboravnim.

back to top

Slatine

taxi transferi slatine taxi transferi slatine taxi transferi slatine
Slatine su malo mjesto na otoku čiovu, smješteno 7 km od grada Trogira. To je mala luka u koju ljeti posjećuju brojne brodice, te je idealno za sve koji žele zaboraviti na užurbani gradski život. Maslinici, polja vinove loze, te šljunčane i kamene plaže čine najznačajnije odlike ovog turističkog odredišta.

back to top

Stobreč

taxi transferi stobrec taxi transferi stobrec taxi transferi stobrec
Stobreč je povijesni grad, nastao na mjestu antičkog naselja Epetiona, na poluotoku koji se nalazi 5 km od Splita. U blizini se nalazi tvrđava Klis,jedna od najljepših i najznačajnijih u obrani od Turaka. Dvadesetak km dalje je i kanjon rijeke Cetine, idealan za šetnju i sportske aktivnosti. Stobreč je i poznato odredište mnogih kampera čemu doprinosi i velika pješčana plaža i izvrsna gastronomska ponuda. U mjestu se nalazi niz restorana i kafića, idealno je za večernje šetnje uz more, a blizina Splita i Omiša nudi brojne mogućnosti za zabavno-večernje programe.

back to top

Stanići

taxi transferi stanici taxi transferi stanici taxi transferi stanici
Stanići su malo,ali iznimno popularno mjesto za brojne domaće i strane turiste zbog svoje ljepote i prekrasnih šljunčanih plaža. Idealne su za odmor i obitelj, no u mjestu postoje samo dva dućana, a za sve ostalo potrebno je otići u Omiš, obližnji gradić koji se nalazi 10km. Zahvaljujući specifičnom zemljopisnom položaju sličnom kaskadama, gosti mogu uživati u prekrasnom pogledu na more i otok Brač. Svi su apartmani u Stanićima novije i moderne gradnje, a domaćini ljubazni i uslužni.

back to top

Sumpetar

taxi transferi sumpetar taxi transferi sumpetar taxi transferi sumpetar
Sumpetar je malo mjesto na Omiškoj rivijeri koje pokriva samo 15km2 i u svojoj je davnoj prošlosti bilo dio teritorija Poljičke republike. Nalazi se samo 15km od Splita, a poznato je po popularnoj pješčanoj plaži Duće koja se proteže 4km.

back to top

Trogir

taxi transferi trogir taxi transferi trogir taxi transferi trogir
Trogir je dobio svoj naziv prema grčkom nazivu Tragos grč. Jarac i osnovali su ga Grci koji su se tu nastanili već u 3st. prije Krista. Iz vremena grčke kolonizacije postoji niz spomenika od kojih je najznačajniji lik Kairosa iz 3.st.pr.Kr. Trogir kasnije nastanjuju Rimljani, a od vremena stare hrvatske države Trogir održava svoju autonomiju sve do dolaska Mlečana u 15 st. Trogir nazivaju i gradom – spomenikom s obzirom da je sačuvao svoju jezgru koja datira još iz srednjeg vijeka, a i brojne znamenitosti od koji se naročito ističu katedrala, Radovanov portal, dominikanski samostan , Knežev dvor iz 13.st., zbirka umjetnina iz 15. st. te kip sv. Ivana koji čuva ulaz u grad.

Trogir je jako popularno odredište brojnih turista zbog svoje ljepote, značajne povijesti, zanimljivog zemljopisnog položaja (mali otočić mostom povezan s kopnom), s brojnim obližnjim plažama koje se protežu nadomak grada te noćnim životom i ljetnim programom koji će oduševiti svakog posjetitelja.

back to top

Vinišće

taxi transferi vinisce taxi transferi vinisce taxi transferi vinisce
Vinišće je malo mjesto na trogirskoj rivijeri, smješteno u prekrasnoj uvali poznatoj po lijepim pješčanim i sunčanim plažama. Idealno je mjesto za odmor i opuštanje, te je idealna lokacija za ribolovce i ljubitelje podmorja. U mjestu se nalaze restorani, pizzerije, trgovine te je idealno mjesto za obitelji s djecom te osobe koje vole opuštanje u netaknutoj prirodi.

back to top

Žedno

taxi transferi zedno taxi transferi zedno taxi transferi zedno
Žedno je malo naselje smješteno u unutrašnjosti otoka čiovo koje ima samo 110 stanovnika. Otok čiovo je povezan sa Trogirom malim pokretnim mostom te je idealno mjesto za bijeg od gradske vreve. žedno je poznato po maloj crkvici sv. Mavra koja datira još iz 4.st. prije Krista.

back to top