Book your transfer faster and easier on our new website!

Rezervirajte svoj transfer sada

Od: izaberite sa popisa choose transfer start
Do: izaberite sa popisa choose transfer destination

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50

Zadarska rivijera

Zadar

taxi transferi zadar taxi transferi zadar taxi transferi zadar
Zadar je prelijepi mediteranski grad smještan na dijelu Jadranske obale koja obiluje brojnim otocima u arhipelagu. Oko njega se nalaze nacionalni parkovi Plitvice, Paklenica, Krka i Kornati, parkovi prirode Velebit i Telašćica. Grad je tijekom posljednja dva desetljeća znatno izgrađen i uređen te ga možete obići šetajući se uz obalu i osluškujući Morske orgulje. More je iznimno čisto tako da je cijela obala jedna velika plaža za kupanje, naizmjenično šljunčana i kamena.

Grad ima iznimnu turističku ponudu, brojne hotele i pansione te izvrstan kulturno-umjetnički program. Znamenitosti u Zadru su brojne no naročito se ističe Rimski forum iz 1.st., zatim crkva sv. Donata iz 9.st. koja je ujedno i zaštitni znak grada, obnovljene romaničke crkve sv. Krševana iz 12.st i zvonik sv. Marije iz 1105.g., katedrala sv. Anastazije iz 13 st., Narodni trg iz 16.st te bedemi s Lučkim i Kopnenim vratima iz 16.st., zatim Trg 3 bunara i Trg 5 bunara te mnogobrojne palače.

back to top

Otok Ugljan

taxi transferi ugljan taxi transferi ugljan taxi transferi ugljan
Otok Ugljan je smješten u zadarskom arhipelagu i najbliži je gradu Zadru. Na otoku se nalazi samo 7 naselja od kojih je Ugljan najveće i na najpovoljnijem zemljopisnom položaju. Naime, od svih mjesta na rivijeri Ugljan ima najveći broj sunčanih sati. Povijesni nalazi ukazuju da je otok bio naseljen već prije 3 tisuće godina što svjedoče ostaci kamenog oruđa te dvije stare pećine. Otok su prvi naseljavali Liburni te na brdu sagradili bedem koji je i do danas dijelom sačuvan. Stanovništvo se na otoku bavi turizmom, poljoprivredom i ribarstvom.

UGLJAN (otok Ugljan)
Ugljan je naselje i lučica smješteno na sjeveroistočnom dijelu otoka. Ugljan je povezan s kopnom svakodnevnom trajektnom linijom Zadar – Preko. Poznat je po prekrasnoj uvali Muline gdje se nalazi jedna od najljepših pješčanih plaža na otoku. Mjesto je inače mirno, pa ako volite smiren ritam života i opuštanje, Ugljan je pravi izbor za vas.

KALI (otok Ugljan)
Kali je najveće naselje na svim zadarskim otocima, smješteno na jugoistočnoj strani otoka i poznato po ribarstvu. Tijekom ljeta ga posjećuju brojni turisti pa je tu već izgrađena turistička djelatnost, moderni apartmani i izvrsna gastronomska ponuda. Uvala u Kaliju je poprilično razvedena pa se tu izmjenjuju skrivene uvale, pješčane i šljunčane plaže opremljene raznim sadržajima za opuštanje i rekreaciju. Posebna zanimljivost su sportovi na moru, vožnja gliserom te surfanje i let padobranom.

KUKLJICA (otok Ugljan)
Kukljica je malo naselje na istočnoj obali otoka Ugljana, smješteno u zadarskom arhipelagu. Omiljeno je mjesto brojnih nautičara zbog izlaza na sjevernu i južnu obalu.

LUKORAN (otok Ugljan)
Lukoran je naselje u središnjem dijelu otoka Ugljana, okruženo borovom šumom, vinogradima i maslinicima. Idealan je izbor za obitelji sa djecom s obzirom na mir i tišinu koju ćete ovdje naći, ali i lijepu plažu koja je prilagođena dječjim potrebama. U mjestu se nalazi i nekoliko restorana i konoba koje nude izvrsne tradicionalne specijalitete.

back to top

Dugi Otok

taxi transferi dugi otok taxi transferi dugi otok taxi transferi dugi otok
Dugi otok je doista neobičan otok, ponajviše zbog zemljopisnih obilježja, a zatim i reljefne raznolikosti. Na južnom se dijelu otoka nalazi Park prirode Telašćica, tri jezera te uvala Saharun koja skriva prekrasnu pješčanu plažu. Nedaleko od Dugog otoka se nalazi i Nacionalni park Kornati. Ostale znamenitosti otoka su špilja Strašna peć na 70m nadmorske visine te svjetionik Veli Rat. Ime Veli otok prvi je put zabilježeno 1460.g.

BOŽAVA (Dugi otok)
Božava je popularno turističko odredište na Dugom otoku, poznato po prelijepoj pješčanoj plaži Saharun te školi ronjenja. U mjestu se nalazi hotelski kompleks te niz turističkih objekata, a planira se izgraditi dodatne smještajne kapacitete. More u Božavi je naročito čisto, a s obzirom na prirodne uvale, mjesto je omiljeno odredište brojnih nautičara.

BRBINJ (Dugi otok)
Brbinj je malo naselje smješteno na sjeveroistočnoj obali Dugog otoka, a nastanjuje ga svega 160 stanovnika. Idealan je za miran obiteljski odmor i opuštanje s obzirom da nema hotela već se nudi isključivo privatni smještaj, a prirodno okruženje, maslinici i vinogradi stvaraju ozračje pravog mediteranskog mjesta. Brbinj je poznat i kao ribarsko središte pa tu možete kušati razne riblje specijalitete, te drugu domaću hranu.

SALI (Dugi otok)
Sali je malo ribarsko mjesto smješteno nedaleko od Parka prirode Telašćica. Zbog prirodne ljepote, prelijepog sklada morskih uvala i obližnjih brežuljaka, otok je i poznato turističko odredište. Ako želite opuštanje, mir i izvrsne riblje specijalitete, posjetite Sali.

back to top

Otok Pašman

taxi transferi pasman taxi transferi pasman taxi transferi pasman
Pašman je otok u zadarskom arhipelagu poznat po prekrasnim pješčanim plažama i gustoj borovoj šumi. Specifičnost otoka je da je naseljen samo na sjevernom dijelu dok južni dio je potpuno nenaseljen, nema prometnica a priroda je netaknuta i idealna za robinzonski turizam. U južnom dijelu se nalaze i samotne ribarske kućice te brojne uvale, a pogled se pruža na obližnje kornatske otoke. Stanovništvo se uglavnom bavi poljoprivredom i ribarstvom, a zadnjih desetljeća i turizmom. S obzirom na posjećenost, razvila se bogata turistička ponuda pa se tu može naći raznolik smještaj, auto-kampove, pansione te restorane i konobe uz izvrsnu ponudu specijaliteta od ribe i morskih plodova. Među najpopularnijim sportovima je svakako biciklizam, a tu se nalazi i nekoliko biciklističkih staza, a možete posjetiti i Zadar. Od povijesnih znamenitosti najviše se ističu crkvena zdanja i samostani.

TKON (island of Pašman)
Tkon je staro naselje na južnom dijelu otoka Pašmana čije se stanovništvo od davnih vremena bavilo ribarstvom. Povezano je sa Biogradom trajektnom linijom. U Tkonu se nalaze romantične pješčane i šljunčane uvale zaklonjene borovim drvećem.

DOBROPOLJANA (island of Pašman)
Dobropoljana se smjestila u istoimenoj uvali na otoku Pašmanu koji je preko otoka Ugljana povezan s kopnom i ostalim obližnjim odredištima. Nalazi se na sjevernom dijelu otoka koji nastanjuje 4000 stanovnika koji se ponajviše bave poljoprivredom i ribarstvom. Smještaj se nudi isključivo u apartmanima i sobama, a gastronomska ponuda pruža sve što daje more i stoljećima obrađivana polja ovog romantičnog mjesta.

back to top

Bibinje

taxi transferi bibinje taxi transferi bibinje taxi transferi bibinje
Bibinje su poznato turističko odredište smješteno samo 6 km od Zadra i poznato po najvećoj marini na Jadranu. Uz obalu se nalaze brojni apartmani i sobe u privatnom smještaju, a ako volite kontakt s prirodom tu su i auto-kampovi. Plaže u Bibinjama su dobro uređene i prilagođene maloj djeci. Bibinje imaju dobru ponudu za bavljenje sportom na vodi, no za večernje izlaske i lude provode uvijek možete posjetiti Zadar.

back to top

Biograd na moru

taxi transferi biograd taxi transferi biograd taxi transferi biograd
Biograd je grad i luka na zadarskoj rivijeri, udaljen samo 28 km od ovog značajnog središta. Posebnost njegova zemljopisnog položaja je da se smjestio dijelom na poluotoku, a dijelom na kopnu. Biograd se spominje u spisima već u 10. stoljeću kad je bio sjedište hrvatskih kraljeva i biskupa. Poznat je po tome što se u njemu okrunio i hrvatsko-ugarski kralj Koloman. Biograd ima i dvije prekrasne uvale s pješčanim plažama okruženim borovinom. Ima izvrstan nautički turizam, a poznat je i po najboljim teniskim kampovima na Jadranu.

back to top

Diklo

taxi transferi diklo taxi transferi diklo taxi transferi diklo
Turističko naselje Diklo se smjestilo sjeverozapadno od Zadra, na izlasku iz gradske jezgre. To je elitno odredište brojnih turista, poznato po vilama i pansionima te je iznimno uređeno i opremljeno za zabavu i rekreaciju. U Diklu se možete baviti brojnim sportovima ili se pak opuštati na prelijepim plažama. Zadar je udaljen samo par kilometara tako da vam neće nedostajati doticaj sa poviješću, kulturne znamenitosti, ali ni izvrsni noćni provodi.

back to top

Nin

taxi transferi nin taxi transferi nin taxi transferi nin
Nin je najstariji hrvatski kraljevski grad smješten na manjem otočiću na zadarskoj rivijeri. Nekada davno bio je središte crkvene biskupije u kojoj se još u 10. st. biskup Grgur Ninski zalagao za održavanje crkvene službe na starohrvatskom.Tu je i poznato nalazište ljekovitog blata. Ninske pješčane plaže su proglašene najljepšima u Dalmaciji a Nin je poznato ljetovalište u kojem se nalaze brojne duge pješčane plaže, izdvojene od prometa. Mjesto je idealno za sve dobne skupine.

back to top

Mali Iž

taxi transferi mali iz taxi transferi mali iz taxi transferi mali iz
Mali Iž je naselje na zadarskom otoku Ižu, nalazi se na sjevernoj strani otoka koji je trajektnim linijama povezan s kopnom. Mjesto broji manje od 200 stanovnika i zato je to omiljeno odredište onih koji vole miran odmor, daleko od gradske vreve. Ljubitelji prirode i ronjenja naći će mnogo zanimljivih lokacija za istraživanje s obzirom da Iž okružuje čak desetak otočića i hridi, a sa Iža možete posjetiti i Nacionalni park Kornati.

back to top

Pakoštane

taxi transferi pakostane taxi transferi pakostane taxi transferi pakostane
Pakoštane su smještene između mora i parka prirode Vransko jezero i poznate su zbog iznimnog prirodnog okruženja. Razvijeno turističko odredište nudi niz rekreativnih sadržaja te mogućnost izleta u obližnje nacionalne parkove. Smještaj možete pronaći uglavnom u privatnim apartmanima, pansionima i auto-kampovima. Pakoštane nude i izvrsnu ponudu tradicionalnih specijaliteta u svojim konobama i restoranima.

back to top

Petrčane

taxi transferi petrcane taxi transferi petrcane taxi transferi petrcane
Petrčane su malo, ali poznato turističko odredište sjeverozapadno od Zadra. Poznate su po bogatoj turističkoj ponudi, iznimnom ljetnom programu i zabavnim večerima, ali i glazbenoj manifestaciji Garden festival poznatoj i van Hrvatske. Tada se za Petrčane uvijek traži soba više jer mnoštvo posjetitelja pristigne u ovaj dražestan gradić. Plaže su uglavnom šljunčane,a sportskih terena ne nedostaje. Ukoliko se odlučite za večernji izlazak, preporučujemo vam i klub Saturnus u obližnjem naselju Zaton.

back to top

Privlaka

taxi transferi privlaka taxi transferi privlaka taxi transferi privlaka
Privlaka je malo mjesto kod Zadra, smješteno u mirnoj uvali, idealno za djecu i odmor. U blizini se nalaze zanimljiva turistička odredišta, nacionalni park Kornati te grad Zadar koji nudi izvrstan program za svoje posjetitelje te niz kulturno-povijesnih znamenitosti.

back to top

Starigrad Paklenica

taxi transferi starigrad paklenica taxi transferi starigrad paklenica taxi transferi starigrad paklenica
Starigrad Paklenica je turističko odredište na zadarskoj rivijeri, poznato po šljunčanim plažama koje se protežu kilometrima. U blizini se nalazi planina Velebit te Park prirode Paklenica – idealno mjesto za rekreaciju te istraživanje prirode, speleologiju. Smještaj možete pronaći u privatnim apartmanima i sobama, ili pak hotelima koji organiziraju zabavne večeri do jutarnjih sati. Nedaleko su Zadar i Zaton s izvrsnim zabavnim programom i večernjim manifestacijama.

back to top

Sv. Filip i Jakov

taxi transferi sv filip jakov taxi transferi sv filip jakov taxi transferi sv filip jakov
Sveti Filip i Jakov je malo romantično mjesto smješteno između Zadra i Biograda na moru. Krase ga prelijepe skrovite i mirne uvale sa pješčanim i šljunčanim plažama. Ovo mjesto ima i svoju dugu povijest s obzirom da ga već tisuću godina prije Krista naseljavaju Liburni. Sv. Filip i Jakov je turističko odredište pogodno za obiteljski odmor, a ljubitelji znamenitosti mogu posjetiti Park Borelli te ostatke benediktinskog dvora na Rogovu.

back to top

Silba

taxi transferi silba taxi transferi silba taxi transferi silba
Silba je otok na zadarskoj rivijeri specifičan zbog svog izvornog, prirodnog okruženja, netaknute prirode i zdravog načina života. Na otoku se, naime, uopće ne koriste prijevozna sredstva – nema automobila ni motora, a traktore kao jedini način prijevoza dozvoljeno je koristiti samo sat prije i sat poslije polaska broda. Otok je poznat po gustoj šumi koju nastanjuju divlji kunići, te bogatom moru koje često posjećuju jata dupina. Otok je pravo mjesto za odmor i opuštanje, a smještaj ćete naći isključivo u privatnim pansionima.
Silba se u spisima Konstantina Porfirogeneta spominje još u 10. st. Među najznamenitijim spomenicima je Toreta – šesterokutni toranj s vanjskim spiralnim stubištem. Visoka je 15 m i služi kao vidikovac, a sa njenog se vrha pruža pogled na obližnje otoke i akvatorij. Zatim 7 bijelih kapelica od kojih svaka označava dio križnog puta, te Vrh – najviša točka na otoku visoka čak 83 m.

back to top

Zaton

taxi transferi zaton taxi transferi zaton taxi transferi zaton
Zaton je malo turističko naselje nedaleko Zadra, no iznimno popularna i posjećena destinacija. Staru jezgru mjesta čine seoske građevine i male kamene kuće, a nedaleko je turističko naselje s plažom dugom čak 1,5 km. Zaton nudi niz pogodnosti za sportaše i rekreativce, ali i one koji se samo žele opuštati u njegovim mirnim uvalama.

back to top