Book your transfer faster and easier on our new website!

Book your transfer now

From: select from list choose transfer start
To: select from list choose transfer destination

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50

Riviera Dubrovnik

Dubrovnik

taxi transfer dubrovnik taxi transfer dubrovnik taxi transfer dubrovnik
Dubrovnik är en stad vid Adriatiska havets kust i den yttersta södra Kroatien. På grund av sin exceptionella och sällsynta historiska arvet, är det en av de mest framstående turistmål på Adriatiska havet. Även om det har skadats avsevärt under den stora jordbävningen i 1667, och under bombarderar år 1991 uppnådde Dubrovnik för att bevara vackra gotiska, renässans och barock kyrkor, kloster, palats och fontäner. Dubrovnik är ett perfekt resmål för en semester, och allt som en semester består av. Med tanke på att det utgör ursprunget till den kroatiska vetenskap och kultur, 1979, anslöt sig till staden Dubrovnik Unescos lista över världsarv. Dubrovnik är ett unikt urval av välbevarade tätort, med styrd distribution av gator och torg med anor från renässans och barock. Försvaret väggarna representerar stadens makt, styrka, men också särskild arkitektonisk skönhet. Några andra orter i närheten av Dubrovnik är: Lozica, Mlini, Orasac, Plat, Soline, ...

Tillbaka till toppen

Cavtat

taxi transfer cavtat taxi transfer cavtat taxi transfer cavtat
Det är beläget 19 km sydost från Dubrovnik under Adriatiska motorväg på västkusten av Konavli. Namnet Cavtat kommer från Civitas Vetus, som de flyende i den nyligen inrättade Dubrovnik brukade kalla sin första bostad Epidauros. Turism och catering är här en tradition, mycket välkända av turister. I Cavtat idag finns fem hotell, varav de mest kända är "Kroatien" (5 *), många restauranger, caféer, souvenir butiker och en hamn som kan ta emot fartyg och båtar.

Tillbaka till toppen

Zaton

taxi transfer zaton taxi transfer zaton taxi transfer zaton
Den utvägen Zaton ligger i Dubrovnik-Neretva County i en vacker lagun 8 km sydväst från Dubrovnik, alldeles intill Adriatiska motorvägen. Den består av små och Big Zaton. Namnet Zaton kommer från ett uttryck som innebär en Lagon (Zaton = lagunen) där den är belägen. Turismen är här mycket utvecklad, även om det är en av de mycket få kommuner som inte har ett hotell. Privat boende är därför tillgänglig för dig.

Tillbaka till toppen

Slano

taxi transfer slano taxi transfer slano taxi transfer slano
Slano är en resort ligger i en vik där hela historien utgjorde en säker havs-hamn och ett skydd mot åska. Denna lilla resort med många historiska lämningar har en exceptionell turistiga erbjudande. Här kan du njuta av fantastisk natur, och lugn.

Tillbaka till toppen

Trsteno

taxi transfer trsteno taxi transfer trsteno taxi transfer trsteno
Trsteno ligger alldeles intill Adriatiska motorvägen, cirka 20 km sydväst från Dubrovnik. I 5th århundradet var det redan invånare, som ett bevis på det finns flera arkeologiska fynd. Om antiken av denna utväg som ofta besöktes av sjömän kan vittnesbörd målningarna i församlingskyrkan St. Vid. I 1939 Trsteno blir en del av Republiken Dubrovnik, så med tiden, är det Kända personer från Dubrovnik byggnaden finns sina sommarvillor, varav den mest kända är familjen Gučetić-Gozze sommar hus, beläget i Arboretum, den äldsta botaniska trädgård i Kroatien.

Tillbaka till toppen

Blace & Opuzen

taxi transfer blace opuzen taxi transfer blace opuzen taxi transfer blace opuzen
Blace är beläget på deltat av floden Neretva. Det är en liten semesterort som räknar omkring 200 invånare, och erbjuder ett brett utbud av verktyg för en vilsam utomhus: fiske, vandring, ect. Du kan lätt hitta privat boende. Fiskarnas natt (traditionell underhållning av lokala invånare), bör du inte missa på något sätt.

Tillbaka till toppen

Ploče

taxi transfer ploce taxi transfer ploce taxi transfer ploce
Det är en mycket liten semesterort som ligger ett par kilometer långt från deltat av floden Neetva. Det består av flera mindre orter: Baćina, Banja, Komin, Peračko Blato, Plina Jezero, Ploče, Rogotin, Staševica jag Šarić Struga. Den kan erbjuda alla de tjänster som krävs.

Tillbaka till toppen

Klek

taxi transfer klek taxi transfer klek taxi transfer klek
Klek är en liten semesterort vid kusten belägen i en lagun bredvid motorvägen mellan Split och Dubrovnik. När det var en del av Republiken Dubrovnik. Invånarna är mestadels ägnar sig åt avel frukt och grönsaker, fiske och turism. Den är omgiven av hundra år gamla olivträd, oleander och andra medelhavsväxter. Det är ett perfekt val för dem som vill ha en vilsam semester. Tennisbanor, minigolf domstolar och många stränder är en tillgång för gästerna. Andra orter i denna region är: Komarna, Radalj, Repić, Duboka.

Tillbaka till toppen

Koločep

taxi transfer kolocep taxi transfer kolocep taxi transfer kolocep
Ön ligger nordväst om Dubrovnik. En gång i tiden var det invånare av sjömän, korall söker, skeppsbyggare, fiskare, och några av dem har också producera vinstockar. På ön kan du fortfarande hitta de återstående från järnåldern. Långt senare grekerna och romarna har invånare ön. Idag är en oas för dem som velat ha lugn semester.

Tillbaka till toppen

Lopud

taxi transfer lopud taxi transfer lopud taxi transfer lopud
Lopud ligger mellan öarna Kolocep och Šipan. Dess mest attraktiva funktioner är sandstränder, vackra promenader, cypresser och ljudet av syrsor, älskad lika små och vuxna besökare. Romantiska laguner kommer att ge dig oförglömliga solnedgångar. Ost och rökt skinka kan du smaka på många restauranger. Ön har flera hotell att erbjuda, men boendet är oftast privata.

Tillbaka till toppen

Šipan

taxi transfer sipan taxi transfer sipan taxi transfer sipan
Ön Šipan är den största av de Elafitiöarna och har flest invånare. Det mest kända skidorterna är Šipanska Luka (hamnen i Šipan) i Suđurđu. Huvuddelen av ön är tät skog varvat med vingårdar, olivlundar och citrus. Små dolda laguner med kristallklart hav öns särart, och du kommer inte att kunna motstå dem. Du kan hitta det ungefär 30 kyrkor byggdes under medeltiden, vilket många av dem är lite förödande. I Suđurđ, är i en nära hamnen beläget renässans slott byggdes 16th århundradet.

Tillbaka till toppen