Book your transfer faster and easier on our new website!

Book your transfer now

From: select from list choose transfer start
To: select from list choose transfer destination

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50

Istria

Istria

taxi transfer istria taxi transfer istria taxi transfer istria
Istrien är den största halvön i Adriatiska havet och den upptar 3,476 km2. De flesta av dess territorium tillhör Repubblic Kroatien, medan ett mycket litet belopp det hör till Republiken Italien. Kusten framför vik Kopar och en del av viken i Piran göra den del av Slovenian territorium. Istriens kust, tillsammans med ön och skär intar m. sammanlagt 539 Västkusten är mer indragen och det är på 327. Östra kusten är, tillsammans med holmar ca 212 km lång och det finns många vikar och djupa vikar eller floddeltan. Framför kust Rovinj och Porec kan du se öar av Brijuni. Istrien fick sitt namn efter den illyriska stammen kallas Histri som bebodde området. Romarna erövrade Istrien först efter två invasioner, om 177.bC Under århundraden hade Istrien varit i kontakt med tre stora europeiska kulturer: slaviska, romerska och tyska. Liburni, Histrians, greker, kelter, romare, ostrogoterna, Langobards, kroater. Franc, venetianarna, österrikare och italienare som ockuperade regionen har gjort betydande inverkan på den rådande kulturen. Istrien påverkas av Medelhavsklimat så somrarna är torra och varma medan vintrarna är milda, men klimatet gradvis förändringar mot fastlandet så det blir mer kontinentala på grund av den kalla luften från bergen och Alperna. På grund av sitt geografiska läge har Istrien utgjorde alltid en bro som ansluts mitten-europeiska området med Medelhavet.

Pula

taxi transfer pula taxi transfer pula taxi transfer pula
Pula är den största staden i Istrien ligger på den sydvästra kusten av halvön. Den har en väl skyddad hamn och den sprider sig över 7 omgivande bergen Kaštel, Zaro, Arena, Sv. Martin, Opatija st. Mihovil, Mondipola och Pra Grande). Staden historia börjar med det romerska imperiet. Bekräftelse att detta är den romerska amfiteatern. Pula har fått sitt namn från latinet Pietas Iulia. På grund av sitt geografiska läge Pula har blivit en viktig tpurist destination. Den har en utmärkt erbjuda turisterna - kan gästerna njuta av Medelhavsklimat välbevarade natur, kulturarv och mycket bra kommunikationer. Du kan välja boende bland ett stort antal hotell, lägenheter och pensioner. I utkanten finns också camping-platser och semesterbyar för barn. Populära resmål i dess närhet är Duga Uvala, Grzina, Liznjan, Muntić, Pješčana Uvala, Rakalj, Valbandon, ...

Medulin (Pula):
Medulin är en härlig regioned på södra cocast av Istrien halvön. Det occuppies om 29, 35 km2 och har cirka 6,500 invånare som upptar sina byar främst längs kusten. Magnifika stränderna erbjuda utländska och lokala gäster alla de faciliteter som trevlig semester. Andra charmiga byar i närheten Banjole och Pomer.

Krnica (Pula):
Krnica är en charmig liten by i Istrien med 300 invånare och endast 20 km från Pula. Det tillhör en form av gemensamt av Marčana och är beläget ca 195 m över havet. Hamnen i Krnica ligger vid kusten, väl under byn. Det är idela för alla som söker ett lugnt läge. Platser i närheten Kavran, Peruski, Pavićini, ...

Marčana (Pula):
Marčana är en fin liten stad belägen ca 15 km från Pula. Stenhus, landsbygds arkitektur och lämningar från antik och förhistorisk tid är de egenskaper som pryder denna charmiga stad. Här kan du njuta av naturen och göra många sport acitivities som att åka, är mountaneering ... havet mycket nära.

Štinjan (Pula):
Štinjan ligger på den sydvästra delen av Istrien, bara 7 km från Pula, i en vacker Štinjan vik. Det nämns för första gången som Astinianum under romartiden då det var en jordbruksfastighet. Senare blev byn heter Astinian och Stiniano, medan enligt den italienska regeringen - Stignano. Det är en fridfull by, perfekt för släkt semester. Den stora stranden ligger i närheten men platsen har också många vikar för prospektering.

Vinkuran (Pula):
Vinkuran är en by på den sydvästra delen av Istrien, bara 4 km form Pula. Dess invånare är mestadels invandrare, medan den reala auctoctonic vinkurans finns bara några få. I Vinkuran hittar du en vacker strand, dold av stift träd. Här hittar du lugn, ro och avkoppling, klart havsvatten och vackra stränder, medan närheten av Pula erbjuder andra många möjligheter till underhållning. Idag majoritet av invånarna har lägenheter för turister. Varje sommar, kallas en manifestation Vinkuran äger rum - det är en natt av underhållning, musik, god mat, elicious specialiteter. I slutändan, många utställningar, konserter och fester karneval äger rum i Vinkuran också.

Sveta Katarina (Pula):
Sveta Katarina (it. Scoglio Santa Catarina) är en ö belägen nära öarna Saint Andrija och Uljanik. Det är näst efter storlek i Pula golf och länge sedan det köptes av en österrikisk adelsman som byggde det fritidshus och planterade trädgårdar. Durinf den jugoslaviska regering som var ockuperat av militär flotta som byggde några byggnader för utbildning och dykning ändamål. Idag är det en mycket romantisk plats som kan besökas av en vanlig båt linje från Rovinj och det tar bara 5 minuter att komma dit.

Tillbaka till toppen

Poreč

taxi transfer porec taxi transfer porec taxi transfer porec
Poreč var bebodd redan under anitque gånger, under 2: a århundradet f.Kr., på denna lilla halvö en roman Castrum byggdes. Det was400m lång och 200 meter brett och i dag representerar det område i centrum. Den första turistguide trycktes redan 1845. och den innehöll en beskrivning och bilder av gamla stan. Adelsmän form Österrike och Ungern används för att besöka den regelbundet sedan 1866. Det viktigaste kulturella monument i Poreč är ett komplex av Eufrasio s basilika går tillbaka ända till 5. Talet och som skyddas av UNESCO sedan 1997. Idag är Poreč ett populärt turistmål - det finns många hotell, camping-platser, marinsoldater ...

Červar – Porat (Poreč):
Červat-Porat är en turistort med en stor marina för 450 båtar. Det är bara 3 km bort form Poreč och där hittar du en magnifik var 1,5 km lång, omgiven av tallar och oliver. Červar-Porat är en Idel placxe för alla människor som föredrar lugn semester.

Funtana (Poreč):
Funtana ligger 6 km norr om Poreč. För länge sedan, under regeringstiden av romarna, de viktigaste vägarna i Istrien var passerar genom Fontana och närliggande byar som Valkanela och Mulandrija. Idag är Funtana en liten turist utväg.

Kaštelir (Poreč):
Mot nordost, endast 12km form Poreč och på 244 m över havet hittar du Kaštelir. Den har en magnifik havsutsikt. På grund av härlig natur, utöver ordinarie turism, började folk att organisera agrara turismen också. Människor som föredrar lugn och ro kommer att hitta alla de i Kaštelir.

Tar (Poreč):
Tjära är belägen 10 km från Porec, mot västra Istrien. Det är en mycket liten toursit byn stolt över sin fisk erbjudande och agricultual fält (vingårdar, olivträd ...)

Višnjan (Poreč):
Višnjan ligger i inlandet, i den västra delen av Istrien halvön, 13 km från Poreč. Härlig natur lockar många människor som föredrar lugn och agrar turism som är med tiden mer och mer viktig. Vine och specialiteter mat från Višnjan är långt känt så här jag en oppotunity du inte får missa.

Tillbaka till toppen

Rovinj

taxi transfer rovinj taxi transfer rovinj taxi transfer rovinj
Rovinj (tal. Rovigno) är en stad på den västra kusten av Istrien halvön. Tillsammans med Poreč utgör det viktigaste centra för turismen i Istrien och hela Adriatiska havet. Klimat och atmosfären i Rovinj är medelhavs så att gästerna kan besöka den och njuta av turist erbjudanden för nästan hela året. I Rovinj skärgården finns 22 öar och holmar, bland annat Saint Andrew och Saint Catherina är de största och mest kända. Staden Rovinj är en känd turistort med ett utmärkt erbjuda turisterna som kommer att glädja utländska och inhemska gäster. Platser i närheten Bale, Rovinjsko Selo ...

Kanfanar:
Kanfanar är en fin liten stad som ligger i närheten av Rovinj, på 280m över havet. Det befolkas av 500 inabitants som mestadels arbetar på fälten, växa vindruvor vindruvor annons olivträd. Detta är en idealisk plats för alla som alo som havet - det är bara 20 km bort. Andra Charing byar i närheten är Krmed och Dvigrad.

Tillbaka till toppen

Vodnjan

taxi transfer vodnjan taxi transfer vodnjan taxi transfer vodnjan
Staden Vodnjan är belägen sydväst, endast 11 km form Pula och på 135m över havet. Det var inhabted under medeival gånger och det underhålls många drag av en medeltida lantligt läge. Dess befolkning arbetar främst inom områdena, coltivating olivträd och vinegrape som utgör än i dag viktiga inkomstkällor. Människor i Vodnjan har bevarat accent roman Istrien och sedvänja.

Barbariga (Vodnjan):
Village Barbariga ligger 15 km från Vodnjan, i riktning nordväst. Den fick sitt namn efter en venetiansk adelsman Barbarigo vilken till ständerna i regionen. Idag är det en känd turist vilage som rymmer även 6000 gäster. Arkeologiska fynd visar hatt platsen var bebodd redan under antik tid. Resterna av en romersk villa från 1 århundradet hittades på havs-kusten, liksom de som ingick i en oljefabriken, används för bearbetning av oliver.

Tillbaka till toppen

Rabac

taxi transfer rabac taxi transfer rabac taxi transfer rabac
Rabac är en liten fiskeby som ligger i närheten av Labin. Det är också en känd turistort, särskilt intressant för den vackra bukten och vacker liten stränder. Redan två år sedan var känd som en semesterort.

Labin:
Labin är en charmig liten stad belägen på östra sidan av Istrien halvön. Ett gammalt centrum är koncentrerad på den lilla kullen, medan den andra delen av staden sprids runt det och kallas Podlabin. Labin var under herravälde Ventian republik från 1420. fram till 1797. och sedan bildat enligt österrikisk monarhcy till 1. världskriget. Intressant historia har lämnat är drag. Förr i tiden var Labin också känt som en kolgruva, men i dag sin viktigaste verksamhet är hatt berör turism.

Kršan (Labin):
Kršan ligger väldigt nära Labin. Det vet jordbruket, särskilt vinodling och grönsaksodlingar. Det är en liten medeltida stad som står och idealiskt val för en semester.

Plomin (Labin):
Plomin ligger väldigt nära Labin. Det är en liten och antiue by, en favorit destination för älskare av historien. Här kan du hitta många rester av antika, romerska och medeltida kultur som kapell, kyrkor ECC.

Barban:
Barban är en liten medeltida by ligger på den syd-esater delen av Istrien, på en relation Pula-Labin-Rijeka. Tidigare var det under herravälde republiken Venedig och sedan i 18. Århundradet, under det österrikiska monarkin. Storslagna naturen omfattar hela området Barban - få byar och mindre platser som Hrboki, Sajini.

Tillbaka till toppen

Umag

taxi transfer umag taxi transfer umag taxi transfer umag
Umag är beläget 10 km form Slovenian gräns och det är georgraphically, den västligaste staden i Kroatien och en känd turistort. Stränder, hav och vacker natur är mycket attraktiva för turister som publiken i området under sommaren. Utöver turismen är jordbruk också väldigt viktigt på grund av den bördiga marken så oliver och vindruvor vinstockar växer mycket lätt. Förutom den klassiska turismen är landsbygdsturism alo mycket populär. Sedan 1990 tar Croatia Open tennis turnering rum i samband med vilken många kända människor besöker staden. Närliggande ställen är Savudrija, Zambratija ...

Tillbaka till toppen

Brijuni

taxi transfer brijuni taxi transfer brijuni taxi transfer brijuni
Brijuni är ett namn på en grupp öar och en nationalpark som ligger i den västra delen av Istrien avrinningsområde. Den består av 14 öar och holmar som upptar territorium 36, 3 km2. Alla Historiska händelser inte riktigt men det är bekräftat att Brijuni var bebodda 3 tusen år b. C. Det finns också många arkeologiska fynd som bekräftar närvaron av många inkräktare. Det är en känd turistort som erbjuder olika faciliteter, medan Utgör ovannämnda gemenskapsdirektiv hinder till öarna är en upplevelse i sitt slag (Zoo, parker, natur, stränder ...)

Fažana:
Fažana är en vacker fiskeby som ligger precis framför Brijuni öarna. Det blev det anme efter det latinska namnet Phasianae och har 4.000 invånare. Turismen jag inte riktigt framträdande UT fortfarande, turist vilja besöka denna charmiga byn som erbjuder dig alla bekvämligheter i behaglig semester. Vi rekommenderar dig att smaka på vin och olivolja från regionen.

Tillbaka till toppen

Grožnjan

taxi transfer groznjan taxi transfer groznjan taxi transfer groznjan
Grožnjan ligger i nord-estern delen av Istrien och är bara 15km från havet. Dess invånare är stolta över sina rika traditioner, kulturarv och den vackra miljön. Vänliga värdar gärna erbjuda dig hemgjorda vin, konjak, olivolja eller Istrien prosciutto. Landsbygdsturism är mycket populär så du har alla faciliteter för en mycket trevlig semester.

Tillbaka till toppen

Motovun

taxi transfer motovun taxi transfer motovun taxi transfer motovun
Motovun är en medeltida stad belägen på toppen av en kulle - ca 277 m. Dess apect har inte förändrats nämnvärt sedan medeival gånger. Från den gamla venetianska torget upp mot toppen finns det 1,052 steg som gör det den längsta trappan i Istrien. Det bl.a. mycket pittoresk stad som griper alla dess besökare, som, när hon gick sina trånga gator och gamla torg få intrycket av gamla tider.

Tillbaka till toppen

Novigrad

taxi transfer novigrad taxi transfer novigrad taxi transfer novigrad
Novigrad är en charmig liten stad som har utvecklats på en liten ö som var kopplade till maindland på 18: e talet. Historien om Novigrad går tillbaka till början av 599. medan invasioner av flera folk har lämnat sina konsekvenser. Härlig stadsmuren med rundade renässans torn från 13-talet ger staden en särskild look.

Tillbaka till toppen

Pazin

taxi transfer pazin taxi transfer pazin taxi transfer pazin
Pazin (ital. Pisino) är en liten stad i centrala Istrien. Det nämndes i början av 983. som Castrum Pisinum enligt fortet i Pazin. Under regeringstid av Österrikes regering (från 1822) Pazin blir ett administrativt centrum. Efter första världskriget, Italien härskar över regionen och följaktligen lämnar många drag av sin kultur, särskilt sätt att leva. Andra platser i närheten Sv. Petar u Sumi, Tinjn, Žminj ...

Tillbaka till toppen

Svetvinčenat

taxi transfer svetvincenat taxi transfer svetvincenat taxi transfer svetvincenat
Svetvinčenat är vacker medeltida stad som ligger i centrala Istrien och omgiven av skogar och vinodlingar. Den fick sitt namn efter beskyddare Saint Vincent. Den renässansslottet Grimiani medlem är helt av sten och den står som en symbol för denna charmiga stad. Här under sommaren olika konserter äga rum. Landsbygdsturism är ett mycket importrant verksamhet i regionen och i Svetivinčent. Gäster besök gärna denna stad och dess rika kulturarv. Andra närliggande byar Smoljanci och Stokovci.

Tillbaka till toppen