Book your transfer faster and easier on our new website!

Book your transfer now

From: select from list choose transfer start
To: select from list choose transfer destination

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50

Riviera Makarska

Makarska

taxi transfer makarska taxi transfer makarska taxi transfer makarska
Makarska är en vacker stad, en hamn och ett turist centrum för en riviera som sträcker sig över 50 km längs kusten, under berget Biokovo. Makarska ligger vid havet och består av ett centrum byggs i ett Medelhavet stil och barock hus, medan den moderna delen kan du hitta restauranger, hotell, campingplatser, lägenheter och villor. Stränder i stadens centrum är mycket vackra, men om du undvika platser med mycket folk, då du kan besöka en av de fredliga vikar i närheten.
Biokovo förklarades Park i naturen i 1981.and det är det högsta berget på hela Medelhavet (1762m). Så, om du tycker om att vandra kan du gå på promenader eller gå till utflykter och utforska området.

Tillbaka till toppen

Brela

taxi transfer brela taxi transfer brela taxi transfer brela
Brela ligger 15 km nordväst från Makarska, i närheten av Baška Voda. Det ligger vid kusten, mellan berget Biokovo och ön Brač. Brela är en känd destination för många utländska och kroatiska turister på grund av härliga stränder, vägar, sommarprogram och utmärkt val av boende.

Tillbaka till toppen

Baška voda, Bratuš & Promajna

taxi transfer baska voda taxi transfer baska voda taxi transfer baska voda
Alla dessa platser hör till samma kommun som är stolt över sin erbjuda turisterna och antal gäster. Dess geografiska läge garanterar ett underbart bevarad miljö (Biokovo), välskötta stränder och ett kristallklart hav. Turism är en verksamhet som nu kan betraktas som en tradition, så gästerna kan njuta av alla fördelarna med ett utmärkt gastronomiska utbudet och vila i privat inkvartering som har alla de egenskaper o landsbygden dalmatiska arkitektur eller annat många hotell familj.

Tillbaka till toppen

Tučepi

taxi transfer tucepi taxi transfer tucepi taxi transfer tucepi
Tučepi är bland de mest populära semesterorter vid Adriatiska havet. Här kan du hitta många hotell och hus familj med högklassiga boende och god mat erbjuda. På grund av närheten av Makarska, är att placera en utmärkt destination för alla dem som föredrar lugn stränder och vacker natur men även närheten av urbana centrum.

Tillbaka till toppen

Podgora

taxi transfer podgora taxi transfer podgora taxi transfer podgora
Podgora är en liten fiskeby, som ligger 7 km sydost från Makarska. I han senaste årtiondena har byggt betydligt sin erbjuda turisterna. Trots att invånarna anser fiske och jordbruk sin huvudsakliga verksamhet i sommar de snabbt ägna åt turism och deras gäster. Här hittar du boende i en av de mest välkända hotell eller flera lägenheter och pensioner. Pogora är oftast anses idealisk för fredliga semester.
Podgora har två småbåtshamnar - Porat och Čaklje som ger plats för 350 båtar. Redan tidigare var dessa anses säkra hamnar för segelbåtar.

Tillbaka till toppen

Igrane

taxi transfer igrane taxi transfer igrane taxi transfer igrane
Igrane är en vacker by och en hamn i Makarska riviera som räknas 400 invånare. Little grusiga och sandiga stränder ge plats en viss charm, och eftersom det är ett känt turistmål, har det några hotell, privata pensioner och hus familj som erbjuder boende. Under kriget med han turkar, ett torn Zalina hade byggts och det är fortfarande där, som en rest av denna svåra period i sin historia.

Tillbaka till toppen

Drvenik

taxi transfer drvenik taxi transfer drvenik taxi transfer drvenik
Drvenik ligger i två fack (Övre och Nedre viken), 24 km sydöst från Makarska. Invånare har alltid varit utmärkta fiskare och agriculturists men numera är också mycket aktiva i turistverksamheten. Lovely steniga stranden dold av pinjeträd erbjuder utmärkt avkoppling till alla besökare.
Källa för dricksvatten har också påträffats här. Erbjuda turisterna är mycket bra.

Tillbaka till toppen

Živogošće

taxi transfer zivogosce taxi transfer zivogosce taxi transfer zivogosce
Živogošće ligger på sluttningarna av Biokovo, 20 km från Makarska och det hade varit bebodd redan på illyriska och romerska perioden som bekräftar kvar på backen Suzine och rustikt villor i Mala Duba och Blato. Sandy och steniga stranden är omgivna av pinjeträd. Živogošće är ett utmärkt val för avkoppling och den har en mycket bra erbjuda turisterna - boende, brett urval av traditionella specialiteter, vattensporter och fält sport.

Tillbaka till toppen

Gradac

taxi transfer gradac taxi transfer gradac taxi transfer gradac
Gradac är den sista platsen i Makarska riviera och också den största byn. Många arkeologiska fynd bekräfta dess existens redan under romartiden och följa dess utveckling upp idag. Gradac är en favorit destination för många turister som lätt kommer tillbaka varje år. Bortsett från de boende och god mat erbjuder erbjuder Gradac även de faciliteter av vattensporter, utflykter till närliggande öar ...

Tillbaka till toppen

Drašnice

taxi transfer drasnice taxi transfer drasnice taxi transfer drasnice
Drašnice är en liten fisk i en by i närheten av Podgora som nämndes tidigare redan i början av 1477. Kyrkor går tillbaka till 15: e århundradet och ge denna Medelhavet byn ett drag av antiken. Du kan fin i Drašnice allt du behöver för en bekväm semester.

Tillbaka till toppen

Podaca

taxi transfer podaca taxi transfer podaca taxi transfer podaca
Podaca är en liten semesterort vars invånare arbetar främst inom turistverksamheten, som i andra kuststäder vid Adriatiska havet. En gammal by Podaca ligger i inlandet, nära Biokovo är numera helt övergiven. Erbjuda turisterna är verkligen blygsam, men de som föredrar semester i rogivande miljö hittar den charmig.

Tillbaka till toppen

Brist

taxi transfer brist taxi transfer brist taxi transfer brist
Brist har bara 450 invånare och ligger i närheten av staden Gradac. Den finns sedan 16th århundradet och är känd för sina Medelhavet charm. Gamla sten hus och smala gator påminna besökarna om gamla tider och få dem att glömma nuet. Brist har en blygsam erbjuda turisterna men gäst har allt som krävs för en bra semester.

Tillbaka till toppen

Marušići

taxi transfer marusici taxi transfer marusici taxi transfer marusici
Marušići är en trevlig och fridfull by som ligger 12 km från staden Omiš. Den är idealisk för fredliga semester i en vacker miljö och sand-och steniga stranden. Här hittar du några restauranger med ett utmärkt urval av rätter Du kan också vandra eller uppleva forsränning sedan ravinen för floden Cetina annons berget Biokovo är mycket nära. Nattliv sker i städer som Split, Omiš och Makarska.

Tillbaka till toppen

Mimice

taxi transfer mimice taxi transfer mimice taxi transfer mimice
Mimice är en liten by i centrala Dalmatien, ca. 15 km från Omiš. Det är idealiskt för en familjesemester eftersom det är en ganska fridfull destination. Stränderna är grunda och bra för barn, men också för de som uppskattar vattensporter. Om du väljer att gå ut på kvällen, du kan bra barer och diskotek i Omis och Makarska.

Tillbaka till toppen