Book your transfer faster and easier on our new website!

Book your transfer now

From: select from list choose transfer start
To: select from list choose transfer destination

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50

Šibenik Riviera

Šibenik

taxi transfer sibenik taxi transfer sibenik taxi transfer sibenik
Šibenik är den äldsta staden på vår kust, som ligger på centrala delen av kroatiska adriatiska kusten, i ett naturskönt, indragen vik, vid floden Krka munnen. Det är beläget på sluttningarna i den norra delen av viken, och det är omgivet av fästningar Saint Michael, Saint John, och Subicevac. I den gamla delen av staden, med hus av sten och tätt byggda, och gatorna är smala och krokiga med massor av steg och välvda passager. Varje år den Klapa Music Nights hållas under andra halvan av augusti. Hela evenemanget enfolds på ett vackert torg omgiven av gamla stenhus, i den gamla staden Sibenik.
Šibenik's Town Museum är öppet året runt. Det har ibland och stående utställningar. Det ligger i fd prinsens palats av katedralen Saint Jacob. Du bör också besöka Art Gallery of Saint Grisogono. Galleriet ställer ut verk av moderna kroatiska konstnärer.

Tillbaka till toppen

Primošten

taxi transfer primosten taxi transfer primosten taxi transfer primosten
Primosten är en vacker och oemotståndlig liten stad mellan Sibenik och Split. Primosten byggdes på en holme som har samband med marken med en bro, och det har utvecklat sig till en välkänd semesterort som har något för alla. Du kommer säkert att bli nöjd med sin långa stenstrand och vilda höga klippor, som fällningen till havet samt med vandringsstigar runt gamla stadsmuren.

Tillbaka till toppen

Tribunj

taxi transfer tribunj taxi transfer tribunj taxi transfer tribunj
Tribunj, som grundades 16-talet, är placerad på en liten halvö 15 km från Sibenik på en mycket vacker del av Rivieran. Eftersom Tribunj har den mest fiskebåtar i centrala Dalmatien, dess strand, vid återlämnande av fiskare, liknar en stor marknad där man kan köpa nyligen fångad fisk och skaldjur. Det finns flera badplatser och vikar i Tribunj och dess omgivningar, medan bukten Sovlja är definitivt det vackraste. De stenstränder är bra för familjer med barn, medan idrottsintresserade har ett brett utbud av idrottsaktiviteter till sitt förfogande: tennis, boccia, 5-manna fotboll, basket, dykkurser, segling och under vattnet safari. Flera traditionella festivaler, lokala fester och evenemang underhållning äger rum under sommaren i Tribunj.

Tillbaka till toppen

Rogoznica

taxi transfer rogoznica taxi transfer rogoznica taxi transfer rogoznica
Rogoznica, en liten Medelhavet turistmål som ligger nära Primosten och 25 km söder om Sibenik, placeras i en vid bukt. Rogoznica är ofta besöks av båtfolk på grund av Frapa småbåtshamnen, anses vara en av de vackraste och säkraste i denna del av Adriatiska havet. Rogoznica många stenstränder och flera steniga stränder är omgivna av pinjeträd. Rogoznica är traditionellt ett fiske uppgörelse och besökare kan köpa nyligen fångad fisk. Lokala festivaler, äger rum i augusti - Ribarska noc (Fisherman's Night) och Noc Rogoznice (Rogoznica Night) - lockar många besökare även från Split och Šibenik. På grund av dess indragna kustlinje och andra idrottsanläggningar, Rogoznica är perfekt för vattensporter och andra aktiviteter.

Tillbaka till toppen

Skradin

taxi transfer skradin taxi transfer skradin taxi transfer skradin
Skradin är en vacker liten stad i inlandet i Dalmatien, 16 km från Sibenik. Denna stad med rika historiska arv, som nämns i 6: e-talet redan, var den största staden i illyriska stammen Liburni. Det har fått en speciell present av naturen - att vara nära nationalparken Krka, och att vara en av dess delar. Om du väljer det på platsen för din semester, kommer du att njuta av dess intressanta och vackra lokaler!

Tillbaka till toppen

Vodice

taxi transfer vodice taxi transfer vodice taxi transfer vodice
Vodice är en stad 12 km nordväst från Šibenik. Om du vill ha en dynamisk och evenemang fyllt semester, har du hittat rätt plats. Vodice är känd för sin livliga turism erbjudande, nöjesevenemang och gästfri lokalbefolkning. De kommer väntar, liksom kära vänner, medan den naturliga lugn av stränderna och lugna vikar kommer att erbjuda dig en välförtjänt vila. Vodice väntar på dig!

Tillbaka till toppen

Brodarica

taxi transfer brodarica taxi transfer brodarica taxi transfer brodarica
Brodarica ligger på den del av den mjuka stranden mellan Sibenik och Primosten, mittemot den pittoreska Šibenik skärgården. Hitta den lilla del av er själva i lugn ett litet ställe som håller välsignelser orörda naturen - dess stränder och klart havsvatten. Den lilla ön Krapanj ligger mittemot Brodarica, och dess invånare har bedrivit svamp skörd i århundraden.

Tillbaka till toppen

Grebaštica

taxi transfer grebastica taxi transfer grebastica taxi transfer grebastica
Grebaštica ligger 15 km långt från Sibenik, är en liten turistort som består av villor och pensioner, som ligger i viken med samma namn på en del av kusten som är väl indragen. Viken är täckt med Medelhavet vegetation. Förutom sin stora stranden, den har flera stenstränder i mindre vikar som du kommer upptäcka om du norrut till Vela Oštrica halvön. Det finns flera restauranger som serverar dalmatiska specialiteter Grebaštica, medan du kan köpa hemodlade grönsaker och fisk från lokalbefolkningen som traditionellt lever av jordbruk och fiske.

Tillbaka till toppen

Island Murter

taxi transfer murter taxi transfer murter taxi transfer murter
Murter är en plats på norra delen av ön med samma namn som tillhör Šibenik skärgård. Ön är ansluten till fastlandet med bron i Tisno. Murter ligger mellan två fack, bukten Hramina där det finns en småbåtshamn och bukten Slanica där det finns en badstrand. Murter är också känd som en utgångspunkt för utflykter till Kornati nationalpark. Många restauranger serverar dalmatiska specialiteter och flera festligheter äger rum i augusti.

Tillbaka till toppen

Island Kaprije

taxi transfer kaprije taxi transfer kaprije taxi transfer kaprije
Ön Kaprije med hela områden med 9,67 km ² är belägen i ett mittparti Šibenik skärgård. Namnet på ön kommer från namnet på en krydda och en medelhavsväxt kapar. Invånarna är mestadels ägnar sig åt avel druvor och oliver, men de är bra fiskare, och nyligen även de erkänns som underbara värdar.

Tillbaka till toppen

Island Krapanj

taxi transfer krapanj taxi transfer krapanj taxi transfer krapanj
Ön Kaprije med hela områden med 9,67 km ² är belägen i ett mittparti Šibenik skärgård. Namnet på ön kommer från namnet på en krydda och en medelhavsväxt kapar. Invånarna är mestadels ägnar sig åt avel druvor och oliver, men de är bra fiskare, och nyligen även de erkänns som underbara värdar.

Tillbaka till toppen

Island Prvić

taxi transfer prvic taxi transfer prvic taxi transfer prvic
Prvić Luka är en plats på ön Prvić som ligger framför staden Šibenik och tillhör Šibenik skärgård. Denna lilla ort, bebodd från den 15: e talet är hem till den berömda Faust Vrančić, världens kända konstruktör av fallskärm. Närheten av den mark på ena sidan och Šibenik öarna på andra fabrikat Prvić Luka en attraktiv semesterort och en av de platser där det sägs att de har en "själ".

Tillbaka till toppen

Island Žirje

taxi transfer zirje taxi transfer zirje taxi transfer zirje
Ön Žirje är den mest avlägsna ö i Šibenik skärgården. Det är en känd fiskare uppgörelse och fiskeområde. På grund av avståndet från land men också på grund av dess färjeförbindelser till mark Žirje är ett lockande resmål för människor och önskar att tillbringa en lugn semester. Färjor mellan öarna Žirje med ön Kaprije och Šibenik.

Tillbaka till toppen