Book your transfer faster and easier on our new website!

Book your transfer now

From: select from list choose transfer start
To: select from list choose transfer destination

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50

Split, Trogir and Omiš riviera

Split

taxi transfer split taxi transfer split taxi transfer split
Split är den största dalmatiska staden, den näst största stad i Kroatien, och säte för Split-Dalmatien län. Staden ligger vid stranden av Medelhavet, närmare bestämt på östra stranden av Adriatiska havet, sprids över en central halvön och dess omgivningar, med dess omnejd, inklusive de många omgivande havet städer också. En inomregional knutpunkt, staden är en länk till de många kringliggande Adriatiska öarna och Apenninska halvön, samt ett populärt turistmål.
Split är också en av de äldsta städerna i området, och traditionellt anses drygt 1.700 år gamla, medan arkeologiska forskning om den antika grekiska kolonin Aspálathos fastställs staden som är flera hundra år äldre.
Split är belägen på en halvö mellan den östra delen av Mexikanska Kastela och Split Channel. Den Marjan backen (178 m), stiger i den västra delen av halvön. Åsarna Kozjak (779 m) och hans bror Mosor (1339 m) skydda staden från norr och nordost, och skilja den från inlandet.

Tillbaka till toppen

7 Kastela

taxi transfer kastela taxi transfer kastela taxi transfer kastela
Kastela ligger i området mellan resterna av antika staden Salona och i utkanten av Trogir, från hafskusten uppför backarna på berget Kozjak. Byar är placerade längs bassängen Kastela. Här kan du hitta rester av gamla boningar den dagen ända till förhistorisk tid. Efter den grekiska har bekräftats sin koloni på ön Vis (Issa) grundade de Trogir (Tragurion) och Epetion (Stobreč). De odlade marken och växte vingårdar och olivträd som än i dag råder i fälten. På grund av invasionen av Turcs fanns bygga starka fästningar för att skydda befolkningen och gårdar i Split och Trogirs aristokrater. Kring dessa fästningar, började man bygga byar typiska för Medelhavsområdet, låga hus med endast en eller två våningar, balkonger och krogar och smala gator. Vägen mellan Split och Trogirs var nästan på samma plats som den är idag väg av dr. Franjo Tudjman. Under tiden 7 byarna Kastela Tillverkningsår: Kaštel Sućurac, Kaštel Gomilica, Kaštel Kambelovac, Kaštel Kaštel, Kaštel Stari, Kaštel Novi jag Kaštel Štafilić.

Tillbaka till toppen

Arbanija

taxi transfer arbanija taxi transfer arbanija taxi transfer arbanija
Arbanija är en liten men välkänd turistort belägen på en vacker ö Čiovo som är ansluten till staden Split i ett flyttbart bro. Hela ön är känd för sina stränder, tallskog och många små byar. Arbanija är en idealisk plats för semester för familjer som vill njuta av alla faciliteter som ett erbjuda turisterna, men också att behålla sin integritet och koppla av i avlägsna och avskilda vikar.

Tillbaka till toppen

Duce

taxi transfer duce taxi transfer duce taxi transfer duce
Duce ligger nära staden Omiš, längs kusten, i botten av bergskedjan Mosor. För länge sedan det hade varit en del av den berömda republiken Poljica styrs av en Räkning i enlighet med bestämmelserna i stadgan för Poljica. Sådana historiska arvet har satt sin särskilda betydelse för denna region, som prouds sig på de välbevarade landsbygdens arkitektur. Alla byar i området har långgrunda sandstränder, perfekt för små barn, samt ett stort antal lägenheter och campingplatser. Man kan hitta många restauranger och barer längs stranden, som är ett av skälen Duce är en favorit beache Split ungdomar.

Tillbaka till toppen

Dugi rat

taxi transfer dugi rat taxi transfer dugi rat taxi transfer dugi rat
Dugi Rat är en by som ligger mellan Split och Omiš, vid kusten längs Adriatiska motorvägen, 15 km söder-est från Split och 5 km väster om Omiš. Dess stränder är ett utmärkt val för familjer med små barn, liksom för älskare av vattensporter som segling, surfing och vattenskidor. Närheten av dalamtian städer garantier god underhållning för alla dem som vill tillbringa kvällen lyssna på musik, konserter eller observerar andra kulturella manifestationer.

Tillbaka till toppen

Krilo Jasenice

taxi transfer krilo jasenice taxi transfer krilo jasenice taxi transfer krilo jasenice
Krilo Jesenice är en liten by med privata hus som ligger 15 km söder om Split. Den har många små steniga stranden, medan stränder framför husen är mestadels av betong. Det är en idealisk plats för semester för barnfamiljer eftersom det finns ett fritidsområde också. Krilo Jesenica har sin charm på grund av sin historia och läge, men om du föredrar att gå ut på kvällarna, staden Omis och Split är mycket nära. Om du tycker om sport kan du besöka dalen av floden Cetina och gör forsränning eller trekking.

Tillbaka till toppen

Lokva rogoznica

taxi transfer lokva rogoznica taxi transfer lokva rogoznica taxi transfer lokva rogoznica
Lokva Rogoznica är en turist by som ligger på Makarska rivieran är känd för vackra steniga stranden. Det är en lugn plats med familj hus exakt mitt emellan från Split och Omiš - 28 km i båda riktningarna. Stränder i Lokva Rogoznica är mestadels steniga, men det finns några små sandstränder också. Denna lilla by har alla nödvändiga faciliteter för en bra semester med familjen, där du kan hitta ett postkontor, affär och restauranger.

Tillbaka till toppen

Marina

taxi transfer marina taxi transfer marina taxi transfer marina
Marina är en turistort och en hamn som ligger inom dess avrinningsområde, 12 km öster från Trogir. I sin vik kan man hitta många vikar och laguner med sandiga och steniga stranden. Den ligger på motorvägen M2, E65. Under starka vindar små båtar kan hitta sin tillflykt dit, medan de större kommer att finna säkerhet i änden av bassängen, norr om berget Plokat. Det finns 140 band för båtar i havet och cirka 100 platser på stranden. Idrottsmän och fans av sport kan segla, dyka, fiska eller hyra en båt eller en yacht.

Tillbaka till toppen

Medići

taxi transfer medici taxi transfer medici taxi transfer medici
Medici är ett litet dalmatiner resort med en turist tradition, ligger vid havet, 10 km från Omiš och 26 km från Makarska. Man kan njuta av i många idrottsaktiviteter, besöka närliggande utflyktsmål webbplatser och bekanta sig med kulturella och historiska arvet i denna region. Lovers av kvällsunderhållning kan hitta i Omiš och Makarska nattklubbar och barer som uppfyller deras förväntningar. Medici vet magnifika steniga stranden och boende av hög kvalitet.

Tillbaka till toppen

Miševac

taxi transfer misevac taxi transfer misevac taxi transfer misevac
Miševac är en turistort, platser på ön Čiovo och mycket nära den antika staden Trogir. Den är känd för sandig och grunda stränder. Vikar som Duga, Tatinja och Movraštica är mycket vackra platser för vila men också för vattensporter och fiske under vattnet. Hela området lockar turister eftersom det är en historisk plats tillsammans med staden Trogir. Det enda stället för att gå ut i Miševac är de tavernor som erbjuder kroatiska specialiteter, men Trogir och Split kommer att uppfylla alla dina förväntningar på underhållning.

Tillbaka till toppen

Nemira

taxi transfer nemira taxi transfer nemira taxi transfer nemira
Nemira ligger några hundra meter från motorvägen och 3 km från Omiš, i riktning mot Makarska. Avstånd från tung trafik och buller gör det till en idealisk plats för familjesemester. Det finns två charmiga steniga stranden och havet är kristallklart. I Nemira kan du hitta en turistbyrå, två affärer, restauranger, pizzeria och caféer. Om du gillar att gå ut på kvällarna, då hittar du en utmärkt underhållning i Omis, Split och Makarska. Nemira är ett bra val för alla dem som föredrar lugn och behaglig atmosfär och steniga stranden skuggas av tallar.

Tillbaka till toppen

Okrug Donji and Okrug Gornji

taxi transfer okrug taxi transfer okrug taxi transfer okrug
Okrug Donji är en vacker turistort på ön Ciovo, i samband med staden Trogir med en rörlig bro. Den är belägen 40 km från Split och det är vet magnifika stränderna ett stort antal vikar. Det är en idealisk plats för semester, speciellt för familjer med barn som föredrar lugn och ro på kvällarna, trots närheten till Trogir garanterar ex utmärkta sommarprogram, konserter och kulturella evenemang under hela säsongen. Om du gillar sport, kan du också hitta idrotten finns det många möjligheter till sportaktiviteter i staden och på vattnet. Om du inte har all utrustning kan du hyra det rätt på plats.

Okrug Gornji är ett idealiskt resmål för barnfamiljer. Beläget 30 km från Split är det i samband med staden Trogir av en flyttbar bro. Det är en populär destination för många turister på grund av lugn, lugn, storslagen natur samt sand och långgrunda stränder perfekta för små barn. För alla älskare av kvällen nattliv, teater gata föreställningar, konserter och musik, nära Trogir kommer inte att misslyckas med att uppfylla förväntningarna på mest krävande besökare.

Tillbaka till toppen

Omiš

taxi transfer omis taxi transfer omis taxi transfer omis
Omis är en stad känd för sitt stormiga historia. Det hade styrts av pirater, som tack vare det geografiska läget, som regleras i Adriatiska havet. Venedig kämpade hårt för att erövra det, men deras motstånd var sådana att även påven beställde ett krig mot dem i 1444. Ändå var Omis pirater inte övermannade trots att turkarna, som var de stora erövrarna på den tiden. Där hotar också dem från landet. Omis var skyddad av höga murar, även de bäst bevarade monument av tiden är en kyrka i San Peter, som byggdes är 10: e århundradet.
Geografiskt är Omis ligger 20 km form Split, i en magnifik kanjon av floden Cetina. På sommaren, många turister kommer på grund av dess sandstränder, men också på grund av floden Cetina var olika aktiviteter som cannoning och forsränning äga rum. Canyoning är en mycket populär sport som inkluderar promenader, klättra i klippor, simma i floden och hoppa, medan rafting inkluderar komma nedför floden i en gummibåt med hjälp av en instruktör. Det finns en möjlighet att ta ridning klasser i Sinj där traditionellt Sinjska Alka äger rum varje år i augusti. Det är en tävling för häst ryttare för att hedra den seger över turkarna.

Tillbaka till toppen

Ostrvica

taxi transfer ostrvica taxi transfer ostrvica taxi transfer ostrvica
Ostrvica är en by nära Omis, som ligger i en kanjon av floden Cetina och en vanlig destination under exkursioner i Cetina regionen.

Tillbaka till toppen

Pisak

taxi transfer pisak taxi transfer pisak taxi transfer pisak
Pisak är en turist-och fiskeläge med anor från 16th århundradet. Det är en idealisk plats för älskare av naturen och fisket samt vattensporter. Du kan hyra en båt och utforska närliggande stränder eller gör vattnet fiske. Pisak har många steniga och sandstränder är idealisk för barn. Det finns även restauranger, en liten marknad och en fiskmarknad. Om du gillar att gå ut på kvällen, då du kan besöka staden Omis som har ett mycket bra sommarprogram.

Tillbaka till toppen

Podstrana

taxi transfer podstrana taxi transfer podstrana taxi transfer podstrana
Podstrana är en turist-by och en utväg i Medelhavet miljön. Det beviljas en rik vegetation och klart havsvatten i en pittoresk och ekologiskt bevarad miljö, perfekt för en flykt från vardagen. Podstrana ligger bara 8 km från Split och dess riviera är de platser som Strožanac, Grljevac, Sveti Martin och Mutogras belägna längs stranden, nära Adriatiska motorvägen som leder till Omiš. Flygplatsen Resnik är nära staden Trogir och det är 25 km från Podstrana. Gemenskapen av Podstrana sprids längs kusten i riktning nordväst-sydöst, från nedre loppet av floden Žrnovnica till kullen Mutogras, medan bredden är upp till berget Perun.
Från Podstrana du kan ha en underbar utsikt mot havet och ön Brač, sprider det på 6 km längs kusten och det finns småsten och sandstränder med tallar och tamarisk. Denna region hade varit bebodd av grekiska befolkningen redan en. talet som bekräftar resultaten på en kulle i Mutogras. Senare intar illyric Tribe Called Pituntin området förrän invasionen av avarerna och slaver i 7: e århundradet om vilka romersk historiker Polonius ledande nämner i sina skrifter.
Tidigare hade denna region varit ett slagfält med venetianarna på grund av dominans på havet, sedan med turkar och senare franska i den 19: e talet. I kyrkan Saint Martin kan man hitta reliker från en sarkofag av en romersk general Artorius Castus som tros vara en legendarisk kung Arthur. Han hade en rätt av svärdet - rätt att besluta om någons liv eller död och hade gårdar i Podstrana där än i dag kan man hitta resterna av romerska kolonier.
Det finns en hel del fynd som bekräftar turbulenta historia Podstrana, särskilt sådana nära kyrkan Saint Martin där reliker av medeltida gravar, gravstenar från 1. talet och resterna av kyrkan Saint George på Vršina - exempel på tidig kroatiska arv.
På grund av sitt geografiska läge kan gästerna välja mellan olika möjligheter: promenadstigar, klättring eller cykling, forsränning, golf, besöka historiska sevärdheter och gå till utflykter till närliggande utflyktsmål webbplatser. På stranden på kan öva dykning, vindsurfing, segling, vattenskidor och fallskärmshoppning ovanför vattenytan. Dagliga utflykter, ridning i Cetina regionen (30 km bort) och fiskpicknickar kan organiseras också. Efter krävande idrottsaktiviteter, kan gästerna smaka en utmärkt gastronomiska utbudet av nationella och internationella rätter och viner i många tavernor, restauranger, pizzerior och barer.

Tillbaka till toppen

Poljica

taxi transfer poljica taxi transfer poljica taxi transfer poljica
Poljica är ett namn på en region som ligger på östra från Split och det sprids från Žrnovnica till Blato på Cetina floden och Omiš. Den består av platser som Žrnovnica, Srinjine, Sitno Donje och Sitno Gornje, då Dubrava, Tugare, Srijane, Naklice, Čisla och Gata som var under samma självständighet på 13-talet fram till ankomsten i den allmänna franska Marmont. Det var under ledning av en sammanräkning som valdes årligen. Den mest betydande bevis för denna kultur gör är kod för Poljica.

Tillbaka till toppen

Seget donji

taxi transfer seget donji taxi transfer seget donji taxi transfer seget donji
Seget Donji ligger nära staden Trogir och det går tillbaka till 16. Talet då en adelsman från Trogir beslutat att bygga det ett torn. Det har en särskild rektangulära formen och det är helt placerat vid belägna, men dess Seget Gornji ligger inlandet många medeltida bräder hittades. Detta är en idealisk plats för avkoppling, fiske och dykning.

Tillbaka till toppen

Seget Vranjica

taxi transfer seget vranjica taxi transfer seget vranjica taxi transfer seget vranjica
Seget Vranjica si trovaen 5km da Spalato e soltanto 8km dall'aeroporto di Resnik. E 'un piccolo Villaggio Turistico, Ricco della flora Mediterranea e con tante piccole spiaggie di Sabbia ed di Pietra. Nelle vicinanze ci sono numerose isolette che si possono esplorare Durante le escursioni con la Barca, mentre jag ristoranti e le Taverne offrono un ottima scelta delle Specialità "gastoronomiche. Seget Vranjica e "ideale per le famiglie con i bambini, ma anche un punto di Partenza ideale per tutti coloro che aspirano en conoscere la Regione e godere la vita notturna della Trogir e della Spalato.

Tillbaka till toppen

Sevid

taxi transfer sevid taxi transfer sevid taxi transfer sevid
Sevid är en turist by nära Trogir, perfekt för familjer med barn samt för dem som föredrar lugn och ro. Den är känd för sina vackra stränder och klart havsvatten och det är en favoritplats för seglare som vill vila i vikar. Närheten av Trogir, Primosten och Split erbjuder många historiska sevärdheter för älskare av konst samt nattliv att göra deras vistelse oförglömlig.

Tillbaka till toppen

Slatine

taxi transfer slatine taxi transfer slatine taxi transfer slatine
Slatine är en plats belägen på ön Ciovo, bara 7 km från staden Trogir. Det är en liten hamn, men också en idealisk plats för alla som vill flykt från frenesi av stadslivet. Olivträd, vingårdar och vackra steniga och klippiga stränderna är de mest karaktäristiska dragen i detta turistmål.

Tillbaka till toppen

Stobreč

taxi transfer stobrec taxi transfer stobrec taxi transfer stobrec
Stobreč är en historisk stad, byggd på grund av en gammal by Epetion, på halvön ligger 5 km från Split. Fort Klis är några kilometer bort, en av de vackraste och viktiga platser av försvar mot Turcs. Canyon Cetina är också nära, only20 km, och det är perfekt för promenader och sportaktiviteter. Stobreč är också en populär destination för campare grund av den långa sandstranden och utmärkt mat erbjuda. Det finns många restauranger och barer, perfekt för kvällspromenader längs stranden, medan närheten av Split och Omis erbjuder många möjligheter till underhållning på kvällen.

Tillbaka till toppen

Stanići

taxi transfer stanici taxi transfer stanici taxi transfer stanici
Stanići är en liten men extremt populär destination i Kroatien och utländska turister på grund av dess skönhet, geografiska läge och magnifika steniga stranden. Den är idealisk för avkoppling och barnfamiljer, och den enda nackdelen är att det bara finns två butiker. Gästerna i det fallet behöver gå till staden Omis ligger 1o km, om de har någon extra krav. Tack vare dess geografiska läge som liknar kaskader kan besökarna njuta av en magnifik utsikt över havet och ön Brač. Alla lägenheter i Stanici är nya och moderna och ägarna vänliga och trevliga.

Tillbaka till toppen

Sumpetar

taxi transfer sumpetar taxi transfer sumpetar taxi transfer sumpetar
Sumpetar är en by på Omis riviera som sprider sig över endast 15 km2. Dess historia går tillbaka till den tid som Republiken Poljica, eftersom det var det en av dess beståndsdelar. Den är belägen 15 km från Split och det är vet en magnifik sandstrand kallad Duce, som sprids till 4 km.

Tillbaka till toppen

Trogir

taxi transfer trogir taxi transfer trogir taxi transfer trogir
Trogir fick sitt namn efter en tragos grekiskt ord som betyder get, eftersom det fanns många i regionen. Det var bebodd av greker redan i 3-talet före Kristus. Det finns många monument som går tillbaka till den tid den grekiska kolonisationen de viktigaste är Kairos - en gudom god stund, från tre-talet fKr. Senare romarna bor i staden till grunden för kroatiska staten i 9: e århundradet när Trogir vinner sin självständighet och behåller det tills den anländer i Venedig på 15: e talet.
Trogir kallas också city-monumentet eftersom den kvar sin medeltida kärna samt många sevärdheter som Saint Laurence katedral, dörren till Radovan, Dominikanska klostret, Duke's domstol från 13-talet, en samling av konstverk från 15-talet och en staty av Saint John, beskyddare av staden.
Trogir är i skydd av Unesco och en populär destination för många turister på grund av dess skönhet, betydande historia och intressanta geografiska läge (det ligger på en liten ö ansluten till fastlandet genom en rörlig bro). Det finns många närliggande stränder samt en bra sommar program på kvällarna som kommer att vinna intresse varje besökare.

Tillbaka till toppen

Vinišće

taxi transfer vinisce taxi transfer vinisce taxi transfer vinisce
Vinišće är en by på Trogirs Riviera ligger i en känd vacker vik eller dess sandstränder. Det är en idealisk plats för semester och slappna av, men också en idealisk plats för fiskare och upptäckare av havsbotten. Vinišće är en plats med restauranger, pizzerior och affärer och idealiska för familjer med barn samt för personer som vill koppla av i ett naturligt konserverad miljö.

Tillbaka till toppen

Žedno

taxi transfer zedno taxi transfer zedno taxi transfer zedno
Žedno är en mycket liten by som ligger på fastlandet på ön Ciovo och den har bara 110 invånare. Ön Ciovo är ansluten till staden Trogir av en rörlig bro och det är en idealisk plats för en vila från varje dag stadslivet. Žedno är känd för en liten kyrka i Saint Mauro som går tillbaka till 4: e århundradet f Kr.

Tillbaka till toppen