Book your transfer faster and easier on our new website!

Book your transfer now

From: select from list choose transfer start
To: select from list choose transfer destination

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50

Zadar Riviera

Zadar

taxi transfer zadar taxi transfer zadar taxi transfer zadar
Zadar är en magnifik Medelhavet stad belägen vid Adriatiska kusten i stor mängd i öar i skärgården. Nära Zadar kan du besöka nationalparker i Plitvice, Paklenica, Krka och Kornati samt parker i naturen Velebit och Telašćica.
City har avsevärt utvidgats under de senaste två årtiondena, och du kan besöka den genom att vandra längs kusten och lyssna på havet organ. Sjöss särskilt ren så hela kusten är en stor strand för sol och bad, dels steniga och delvis cementerad.
City har ett utmärkt erbjuda turisterna, många hotell och pensioner och utmärkta kulturprogram. Det finns mycket att se i Zadar sedan sevärdheterna är många bland vilka roman därför från den 1. talet, då kyrkan Saint Donat från 9: e århundradet som också är ett varumärke som tillhör staden, sedan återställs romanska kyrkan Saint Krševan från 12-talet, klocktornet i Saint Mary, St Anastasia katedral, torg och starka stadsmurar med grindar från med utsikt över havet och fastlandet, sedan torg med 3 och 5 brunnar och många andra palats.

Tillbaka till toppen

Island Ugljan

taxi transfer ugljan taxi transfer ugljan taxi transfer ugljan
Ön Ugljan ligger i Zadar skärgården och det är närmast till staden Zadar. Island har endast sju byar bland vilka Ugljan är den största, har också det bästa geografiska läge. Det är även den soligaste byn på ön. Arkeologiska fynd bekräftar att Ugljan var bebott även under förhistorisk tid - stenverktyg hittades i två gamla grottor. Liburni var de första som bor på ön och för att bygga väggar som delvis finns bevarad än idag. De viktigaste inkomstkällorna för invånarna är turism, jordbruk och fiske.

UGLJAN (Ugljan)
Ugljan är en by och en hamn på norra delen av ön. Den är ansluten med fastlandet genom en regelbunden färjelinje från Preko mot Zadar. Det är vet en fantastisk vik som heter Muline och dess härliga sandstrand, den vackraste o på ön. Ugljan är en fridfull plats så om du föredrar långsam livsstil och avkoppling, är det rätt ställe för dig.

KALI
Kali är den största bland byarna i Zadar skärgården och ligger på den sydöstra delen av ön. Det är känt för mycket duktiga fiskare som tar med dagligen stora mängder fisk. Kali är som besöks av många turister under sommaren så kan erbjuda turisterna är helt byggd, liksom boende erbjudandet och utmärkt matlagning. Bay of Kali är helt indragen så att du kan hitta där många steniga och sandstränder utrustade med olika faciliteter för idrott och avkoppling. Bland de vattensport surfing och fallskärmshoppning är populärast.

KUKLJICA
Kukuljica är en liten by belägen på den östra kusten av ön Ugljan, i Zadar skärgården. Det är en favoritdestination för många båtar kvinnor på grund av avfarten mot de norra och södra kust.

LUKORAN
Lukoran är en by i den centrala delen av ön Ugljan. Det är omgivet av pinjeträd, vingårdar och olivträd. Den är idealisk för familjer med barn sedan på grund av lugn och ro du kan hitta här, samt en härlig strand anpassas till barnens behov. I Lukoran Du kan också besöka restauranger och krogar med utmärkta traditionella maträtter.

Tillbaka till toppen

Dugi Otok

taxi transfer dugi otok taxi transfer dugi otok taxi transfer dugi otok
Dugi otok är verkligen en mycket intressant ö i Adriatiska havet, främst på grund av sin geografiska egenskaper och sorter. På södra delen av ön kan du besöka Park i naturen Telašćica, tre sjöar och en vik Saharun som döljer den vackraste stranden på ön. Andra intressanta sevärdheter på ön är en grotta belägen 70 m över havet och fyren Veli Rat. Namnet Veli otok nämndes för första gången i 1460.Near Dugi otok du också kan gå till Kornati och besöka dess nationalpark.

BOŽAVA
Božava är ett populärt turistmål på Dugi otok, vet en magnifik strand Saharun och dykskola. Havs i Božava är ovanligt klar så du kan njuta av att utforska havsbottnen och dess naturliga vikar. Božava är ett favoritställe för semester för många seglare på grund av dess geografiska läge.

BRBINJ
Brbinj är en liten by som ligger på den nordöstra kusten av ön och den är bebodd av endast 160 invånare. Det är en idealisk plats för familjesemester och avkoppling eftersom det är inte hotell, men bara privat boende, medan den naturliga miljön, olivträd och vinna varv skapa en verkligen Medelhavet atmosfär. Brbinj jag också känd som Fiskecentrum så du kan smaka det olika sorters fisk specialiteter och andra traditionella rätter.

SALI
Sali är ett litet fiske resort ligger nära han Park av naturen Telašćica. Grund av den naturliga skönhet, vackra kustlinje och närbelägna bergen, är Sali också känd som en turistort. Om du föredrar avkoppling, lugn miljö och utmärkta skaldjur, är Sali perfekt för dig.

Tillbaka till toppen

Island Pašman

taxi transfer pasman taxi transfer pasman taxi transfer pasman
Pašman är en ö belägen i Zadar skärgård och är känd för fantastiska sandstränder och tät tallar. Ett annat intressant drag av ön är tha att endast den norra delen är bebodd medan den södra har endast ett fåtal fiske hus och många vikar så det är perfekt för de som föredrar isolerade platser. Naturen är verkligen magnifik, liksom synen på den närbelägna ön Kornati. Befolkningen gör fisket eller arbeta på fälten, men under det senaste decenniet har även turismen blir framträdande. Eftersom många turister besöker ön varje år, finns det en utmärkt erbjuda turisterna, bra boende, campingplatser, pensionat, restauranger och krogar. Pašman är också känd för god matlagning och utbud av skaldjur. Om du gillar att göra sport, cykling är definitivt bland de mest populära eftersom den har bra cykelvägar. Om du p vill besöka kulturella monument har Pašman mestadels kyrkor och kloster med anor från medeltiden, men staden Zadar ligger nära så att du kan åka dit också.

TKON
Tkon är en gammal by som ligger på sydkusten av ön. Dess invånare har alltid varit känd som skicklig fiskare. Den är ansluten till Biograd av en regelbunden färjelinje. I Tkon du kan hitta romantiska sandstränder och småsten vikar dolda i tallar.

DOBROPOLJANA
Dobropoljana ligger i vackra bukten på ön Pasman och det är förbunden med fastlandet genom en färjelinje. Det ligger på den norra kusten och befolkas av 4000 invånare som arbetar oftast i fält eller göra fiske. Boende finns bara i lägenheter och rum, medan gastronomi är relaterad till skaldjur och grönsaker som odlas inom denna romantiska byn.

Tillbaka till toppen

Bibinje

taxi transfer bibinje taxi transfer bibinje taxi transfer bibinje
Bibinje är ett populärt turistmål ligger bara 6 km från staden Zadar och känd för den största hamnen vid Adriatiska havet. I Bibinje kan du hitta många lägenheter och rum i privat boende, men f du vilja vara omgiven av naturen, kan du också bo i en campingen. Stränder i Bibinje är vackert bevaras och anpassas även för små barn. Här hittar du många möjligheter att göra vattensporter, men om du väljer att gå ut på kvällen, de bästa festerna och konserter anordnas i Zadar och Zaton.

Tillbaka till toppen

Biograd

taxi transfer biograd taxi transfer biograd taxi transfer biograd
Biograd är en stad och en hamn i Zadar Riviera, ligger endast 28 km utgör Zadar. Dess speciella drag är det geografiska läget eftersom det delvis är belägen på halvön och delvis på fastlandet. Det nämndes i skrifterna redan i 10: e århundradet som ett centrum för kroatiska kungar och biskopar. Det är också känt som en plats för kröning av den kroatiska ungerska kungen Koloman. Biograd har två magnifika sandstränder omgivna av pinjeträd. Den har utmärkt nautiska turismen och det jag känner för de bästa tennisbanor vid Adriatiska havet.

Tillbaka till toppen

Diklo

taxi transfer diklo taxi transfer diklo taxi transfer diklo
Diklo är en elit turistort på den nordöstra kusten, ligger mycket nära staden Zadarr. Det är en elit destination för många turister, känd för vackra villor och pensioner och väl underhållna och arrangerade för idrott och rekreation. I Dikla du kan göra många idrottsaktiviteter eller koppla av på vackra stränder. Zadar ligger bara några kilometer bort så du inte missar historiska och kulturella platser och utmärkta program kväll.

Tillbaka till toppen

Nin

taxi transfer nin taxi transfer nin taxi transfer nin
Nin är den äldsta kroatiska kungliga staden ligger på en liten ö i Zadar Riviera. För länge sedan var det mitt i en församling där biskopen Grgur Ninski försökte i 10: e århundradet att genomföra användningen av glagolitiska alfabetet för lithurgic tjänster. Det är också känt för terapeutisk gyttja och många långa sandstränder isolerats från trafiken. Nin är en berömd semesterort idealisk för alla åldersgrupper. Unga människor kan hitta bra natt kul i diskotek "Saturnus" som bara är 15 minuters promenad från centrum.

Tillbaka till toppen

Mali Iž

taxi transfer mali iz taxi transfer mali iz taxi transfer mali iz
Mali Iz är en by i Zadar riviera, ligger på den norra kusten av ön och är ansluten till fastlandet genom regelbundna färjelinjer. Mali Iz har mindre än 200 invånare, men det är en favorit destination för alla som föredrar lugn semester miles från stadens centrum. Älskar natur och dykning kommer att hitta många intressanta platser att utforska eftersom Iz är omgivet av 10 öar och klippor. Om du vill, är nationalparken Kornati närheten.

Tillbaka till toppen

Pakoštane

taxi transfer pakostane taxi transfer pakostane taxi transfer pakostane
Pakostane ligger mellan havet och Park i naturen. Det är en utväg känd för fysiska dess naturliga miljö. Pakostane kan erbjuda dig många rekreations faciliteter samt möjlighet att besöka närliggande nationalparker. Boende finns mest i privata lägenheter, pensioner och campingplatser. Om du gillar att äta ute, kan du hitta restauranger och krogar med utmärkta traditionella specialiteter.

Tillbaka till toppen

Petrčane

taxi transfer petrcane taxi transfer petrcane taxi transfer petrcane
Petrcane är ett litet men populärt turistmål som ligger nordost från Zadar. Det är känt för utmärkt erbjuda turisterna, bra sommarprogram och happenings kväll. En av de mest populära är säkert Trädgård festival när många turister hälla i. Detta är den tid då gästerna alltid leta efter ett extra rum. Stränderna är mestadels steniga, och om du gillar sport så finns det många möjligheter för det. Om du väljer att gå ut på kvällen, rekommenderar vi att du klubben Saturnus i den närbelägna byn heter Zaton.

Tillbaka till toppen

Privlaka

taxi transfer privlaka taxi transfer privlaka taxi transfer privlaka
Privlaka är en liten stad nära Zadar i vackra och fridfulla bukten perfekt för barn och avkoppling. I närheten hittar du intressanta turistmål, nationalparken Kornati och staden Zadar som erbjuder utmärkta sommarprogram eller dess gäster och många kulturella och historiska sevärdheter.

Tillbaka till toppen

Starigrad Paklenica

taxi transfer starigrad paklenica taxi transfer starigrad paklenica taxi transfer starigrad paklenica
Starigrad Paklenica är ett turistmål i Zadar riviera och är känd för steniga stranden som sprids för kilometer. Nära hittar du ett berg Velebit och Park i naturen Paklenica - idealiskt för rekreation och utforskning av naturen, speleologi. Boende finns i lägenheter och rum eller hotell som också organiserar kväll happenings tills tidigt på morgonen. Zadar och Zaton i närheten med utmärkta sommarprogram och manifestationer kväll.

Tillbaka till toppen

Sv. Filip i Jakov

taxi transfer sv filip jakov taxi transfer sv filip jakov taxi transfer sv filip jakov
Sveti Filip och Jakov är en liten romantisk plats på mellan städerna Zadar och Biograd på havet. Den har vackra dolda och fredlig vikar med sandstränder och steniga stranden. Sveti Filip och Jakov har en lång historia eftersom det var bebott även en tusen år f.Kr. av Liburnians. Det är idealiskt för familjesemester är bra för älskare av historien. Hennes Du kan också besöka Park Borelli och resterna av en benediktinska slott i Rogov.

Tillbaka till toppen

Silba

taxi transfer silba taxi transfer silba taxi transfer silba
Silba är en ö i Zadar riviera, särskilt för sitt genuina, naturliga omgivningar, orörd natur och hälsosam livsstil. Fordon får inte på ön - det finns inga bilar eller motorer, men endast traktor som kan användas endast en timme före och efter ankomsten av färjan. Silba är känd för tät skog - en naturlig livsmiljö för harar, och det härliga havet som ofta besöks av delfiner. Det är rätt plats för semester och slappna av, medan de boende finns bara i privata hus, lägenheter och rum.
Silba nämndes redan i skrifter av Konstantin Porfirogenet värdshus X-talet. Bland de viktigaste områdena är Toreta - en sexkantig torn med externa spiraltrappor. Det handlar om 15 m högt och fungerar som en synpunkt som du har en magnifik utsikt över de närliggande öarna och skärgården. Det finns även 7 vita kapell som markerar Korsvägen och varh - den högsta toppen på ön.

Tillbaka till toppen

Zaton

taxi transfer zaton taxi transfer zaton taxi transfer zaton
Zaton är en liten turistort nära staden Zadar. Det är en ganska populär och besöks destination. Den gamla delen består av byn hus och andra små inhabitations av sten, medan den andra är en turist by med en härlig strand långt ens 1,5 km. Zaton erbjuder många faciliteter för idrottsmän och älskare av idrott i allmänhet, men också för dem som bara vill koppla av i en fridfull vikar.

Tillbaka till toppen