Book your transfer faster and easier on our new website!

Book your transfer now

From: select from list choose transfer start
To: select from list choose transfer destination

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50

Transfer från Split flygplats till Makarska

airport service Ett sätt att överföra

airport service Återgå överföra

MAKARSKA

taxi transfer Makarska Makarska rivieran är mikro-regionen i Split-Dalmatien län. Det sträcker sig över 53 km strand i nordväst-sydöst, norr om Brela till Gradac i söder. Kusten ligger vid foten av en bergssluttning, vilket gör den mest 3km. Täckt med tät tallskog, som i många fall förstörts av brand, sista gången i september 2008. år.
Makarska, Baska Voda, Tucepi och Brela är känd på Makarska Rivieran, känd för kilometerlånga sandstränder, aktiviteter för hela familjen, underhållning och vattensporter, bra erbjudanden rekreation för alla åldrar och de bästa restauranger och tavernor med det ursprungliga dalmatiska mat och vin, nattliv till tidig morgon.

Funktioner, Drvenik Zaostrog, Živogošće och Pisak är liten kuststad där du kan känna den idylliska liv vid havet och naturen, och njuta av långa promenader. Vacker utsikt kan upplevas genom att besöka bergssluttning med vars utsiktspunkt för att se den dalmatiska öarna Brac, Hvar, Peljesac halvön, Korcula och Lastovo. För att få en sådan kombination av berg, grönska, hav och temperamentsfull lokalbefolkningen boende har i beredskap utarbetat en rik och högklassig hotell och privat boende på hela Makarska rivieran, som kommer semester i Kroatien oförglömlig.

Makarska ligger vid en stor vik i öster av Cape Osejava stängs och halvön Petrus. Invånarna är engagerade i odling av vindruvor, oliver och fikon, som bedriver turism och fiske. Makarska har utvecklats längs kusten och består av gamla Medelhavet stil och en nyare del med hotell, restauranger, campingplatser, lägenheter och villor. Park och tallskogar kantad av 1500m långa stranden i Donja Luka, och många är sandiga vikar. På stranden av mot kyrkan Sv. Philip Neri, och fd klostret filippiner byggnad. I källaren i kloster ligger Malacological museum med en rik samling av snäckor, cirka 10 000 exemplar. Torget är den barocka kyrkan Sv. Mark, en barock fontän och vackraste barock byggnader i Makarska, palats Ivanišević.

Hela Makarska Rivieran, länge ett hundra kilometer, området är mycket väl utvecklad sommar-och vinterturism, många sport-möjligheter i havet och på land. Makarska Riviera ligger i en rad pittoreska byar som till stor del lyckats bevara den ursprungliga landsbygdens arkitektur, trots betydande utveckling av turismen. Efter att ha återupplivat från den förödande jordbävningen som drabbade henne 1962. Vol. Är Makarska Rivieran blir en av de mest populära turistområdena i den kroatiska Adriatiska havet.

Den Makarska rivieran Andra webbplatser är Tucepi, Podgora, Živogošće, Igrane, Brela, Baska Voda, Drvenik. Brela och Baska Voda är högre nära centrum av Makarska och nästan slogs samman till en enhet, och är kända turistmål i Adriatiska havet. Stora erbjuda turisterna inkluderar boende, lägenheter, villor, hotell och campingplatser.

Sevärdheter • Gastronomi • Underhållning

Sevärdheter
• Malacological Museum, Makarska - i Gråbrödraklostret är den rikaste samling av tankar i världen
• Halvön St Peter, Makarska - park i södra delen av staden, om det är resterna av gamla kyrkor och grottor, vackra långa strandpromenaden där alla platser Makarska rivieran förknippas
• Den Gråbrödraklostret, Zaostrog - innehåller rik etnografisk samling och en samling etnografiska bild av en känd kroatisk konstnär Mladen Fusobacterium
• Botaniska trädgården, Mount berg - en botanisk trädgård med flera inhemska arter och endemiska växter, många cykling på sandiga stigar på berget
• Imotska sjö och canyon floden - ett naturligt fenomen, röd och blå sjön ser ut som en jätte brunnar, och namnet kommer från färgerna av stenarna
• Den vackraste sandstränderna i Dalmatien är definitivt i Baska Voda, Brela, Tucepi och Živogošće, (de vackra sandstränderna varumärke hela Makarska rivieran)

taxi transfer Makarska Gastronomi
• Dalmatiner pašticada - en specialitet av nötkött som är fyllda med bacon och vitlök och som utarbetats i rött vin
• Skinka och ost
• Kött och potatis bakas under locket med sallad grönsaker
• Makarska "rafioli" - den ursprungliga Makarski kakan från degen blandningen och valnötter
• Cake "Makarana" - att kakan är gjord med mandel och likör Maraschino

Underhållning
I Makarska under sommaren flera gånger upprätthålla folkdanser och folklore på mandolin och gitarr. Varannan fredag under sommaren att anordna fiske kväll med grillad fisk, bakning, vin och traditionella spel som åsnan raser och fyrverkerier, och i början av augusti är traditionellt haft en sommar karneval med deltagande av lokalbefolkningen och besökare till staden. Om du är en älskare av mat och vin, det finns många restauranger och tavernor som erbjuder lokala specialiteter .. Om du vill återgå under antiken, stenåldern, antal stenig strand med en cocktailbar lockar unga människor för festen till gryningen, och de unga kan ha roligt i grottorna ovanför havet där det finns välkända Deep Makarska barer och Grotta.

STRÄNDER

taxi transfer Makarska punta rata brela Stranden Punta Rata Brela
Stranden ligger i Punta Rata i Brela, ett av de mest kända kroatiska resort vid den adriatiska kusten med vackra stränder och långa strandpromenad. Nästan alla stränder på Makarska Riviera klädd i en blå flagga som en symbol för renlighet och ordning, en strand Punta Rata, valdes bland de 10 vackraste stränderna i världen och de vackraste i Europa. Stranden är stenig, och vid ingången till havet sand, som är passande för barn. Det är omgivet av pinjeträd som ger en fristad under den hetaste delen av dagen.
taxi transfer Makarska mala duba Stranden Mala Duba Makarska
Mala Duba är en liten kustby i Živogošće. Det är ett perfekt val för en paus från vardagen och hektiska stadslivet, särskilt för familjer med små barn. Under hela platsen löper en sandstrand, en särskild del av stranden reserverade för naturister. En unik blandning av land och hav, ljud och dofter av naturen, kan du den ultimata avkopplande och njuta av semestern. Med den mest romantiska solnedgång, tillbringa kvällen promenerade längs stranden eller i en av restaurangerna.
taxi transfer Makarska živogošće Stranden Živogošće Makarska
Živogošće är en liten turistort 20 km sydost om Makarska. Det ligger på sluttningarna av berget sluttning och omgiven av vackra sandstränder, lämplig för barnfamiljer. Av de värdesaker Živogošće står olivlundar och barrskog som ger skugga och mycket rena mer uppfriskande under heta sommardagar. Stranden Hotellet ligger Nymf, som har olika restauranger och underhållning och har inom-och utomhus pool och tennisbana.
taxi transfer Makarska berulija brela Stranden Berulija Brela
Berulija stranden ligger i Brela Makarska rivieran, som samlar ett antal attraktiva stränder. Berulija stranden sträcker sig 400 meter längs kusten, med sina tre små vikar där du kommer att ha total avskildhet samtidigt njuta av nöjen sommaren och bistroći blå havet. Stranden är dekorerad med många nöjen, och du kommer alltid noggrann väktare stranden. Stranden är tillgänglig för personer med funktionsnedsättning, och eftersom deras kvalitet är, i många år tilldelades det prestigefyllda Blå Flagg.
taxi transfer Makarska nugal tučepi Stranden Nugal Tučepi
Nugal strand, är känd nudist stränder på Makarska Rivieran. Den ligger öster om Makarska, Tucepi nära. Gå genom den vackra tallskogen och orörd natur, kommer du till de vackra stränderna som döljer de höga klipporna. Den långa grus stranden är ett paradis för naturister som är gömda här kvar att njuta av rent hav och alla bekvämligheter i sommar.
taxi transfer Makarska gornja vala gradac Stranden Gornja Vala Gradac
Gradac är en liten turist stad och hamn, med de vackraste stränderna. En av de mest populära sandstränderna på Makarska Rivieran och den största stranden vid Adriatiska havet, Gornja Vala. Beläget i södra delen av hamnen, i en sluttning omgiven av olivträd och tallar som ger skugga. Staden porten skyddas från de negativa vindar, och den kan förankras båtar och små båtar. Inte långt från High Vale, finns det en liten nudister.