Book your transfer faster and easier on our new website!

Book your transfer now

From: select from list choose transfer start
To: select from list choose transfer destination

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50

Transfer från Split flygplats till Međugorje

airport service Ett sätt att överföra

airport service Återgå överföra

MEDJUGORJE

taxi transfer Međugorje Bosnien och Hercegovina är den hjärtformade mark som ligger i hjärtat av sydöstra Europa. Den gränsar med den kroatiska, Serbien och Montenegro. Huvudstad är Sarajevo. De flesta av landet består av berg och hög stenig mark, täckt av skogar och betesmarker. Den högsta toppen är Maglic (2,386 m). Låglandet i norr och sydväst. I bosanskohergevoačka sjöar är bl.a. Lake feg, Veteran sjö, sjö osv Modračko Busko Lake är den största (konstgjorda) sjö i Bosnien, och Bosnien är den längsta floden (som ligger uteslutande i Bosnien och Hercegovina). Enligt 1991 års folkräkning. Bosnien och Hercegovina har haft 4.377.033 invånare.

Historien om Medjugorje är välkänd för de flesta katoliker. Sex tonåringar är 1981. Spelades i bergen mellan byarna Medjugorje och Bijakovići, när Guds Moder uppenbarade sig och talade med dem, varefter epočeo utveckla religiösa turismen. Barn är rädda flytt från sina hem och berättade vad de såg. Svara äldre ganska väntat, "Lek inte med det, det är här du visar Lady." Barnen var glada och nyfikna, och nästa dag vid ungefär samma tid (ca 17.30) kom till samma plats. Händelsen upprepades: Barnen - som bevittnat - första gången såg ett starkt ljus, och sedan Lady som de bad. De uppenbarelser har fortsatt dagligen, och folk från socknen först, och sedan från andra byar och i världen, började att samla in och be. Sedan 1981. år hittills av Medjugorje socken har blivit en vanlig mötesplats milijunskog många pilgrimer från hela världen, och många av dem har vittnat om att just denna socken har funnit tro och fred.
Medjugorje idag jämförs, frukterna av den berömda platserna i uppenbarelser under nittonhundratalet: från Lourdes och Fatima. Plats för bön i Medjugorje är kyrkan, uppenbarelse Hill (Podbrdo) och Križevac. Ingen pilgrim som inte besöka alla dessa tre ställen.

taxi transfer međugorje Församlingen kyrkan stod färdig och välsignade 19. Siječnja 1969. Hon är nu i centrum och mitt i bön liv församlingsbor och pilgrimer. Sedan 1981. Den redigering och kyrkan, utan även dess omgivning. Heliga Mässan och bön programmet, eftersom de levande, och på kvällen och som i en kyrka, och i sommar, utomhus altaret. Vid ingången till kyrkogården var en staty av drottning fred kararskog av vit sten, arbetet i skulptören Dino Felici. På vänster sida av kyrkan var en staty av brons St Leopold Bogdan Mandic, och på höger sida finns en plats för bön med ett träkors där pilgrimer kan tända ett ljus. Bakom kyrkan, på kyrkogården, 1998. Påsken uppståndelsen var en staty av Slovenian skulptören Andrej Ajdiča.

Denna lilla sömniga byn Hercegovina har blivit den näst katolska pilgrimsfärden i världen. Miljontals troende katoliker komma till denna heliga plats och många märkliga händelser tyder på att mirakel fortfarande förekommer regelbundet, och att Vår Fru fortfarande är indicerad. Medjugorje är en befolkad plats i sammansättningen Citluk, Federationen Bosnien och Hercegovina, Bosnien och Hercegovina. Medjugorje är en av de mest kända katolska helgedomen i världen.