Book your transfer faster and easier on our new website!

Book your transfer now

From: select from list choose transfer start
To: select from list choose transfer destination

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50

Transfer från Split flygplats till Omiš

airport service Ett sätt att överföra

airport service Återgå överföra

OM OMIS

taxi transfer Omiš Omis är en liten mitten av staden och hamnen ligger mellan Split och Makarska, som ligger vid mynningen av River Canyon, 21 km söder om Split. Omis område är 266,2 km2 (26.620 hektar).

Som en del av staden Omis Cetina Blato, Borak, Celina, Čisla, Lower Dolac, Bristol, Gata, Övre Dolac Kostanje Kucice, Lokval Rogoznica, Marusici, Mimica, Naklice, Nova Sela, Omis, Ostrvica, Pisak, Podašpilje, Podgrade, Seoca, slem, Smolonje, Srijane, Stanici, Svinišce, Trnbusi, Tugare, Zakucac, Zvecanje.

Ett bra läge möjligt för honom att försvara sig i det förflutna, och i dag är ett unikt intresse för den kroatiska kusten. Den historiska centrum ligger på den östra kusten av Cetina, under antiken uppgörelsen troligen ligger längre norrut än idag, i byn Baučići. Ursprunget av namnet kommer från det slaviska ordet Holm / HUM, vilket betyder berg, kulle, staden på kullen.

Den gamla staden Omis, Omis kyrkor och torn som omger det är sten tysta vittnen till makten och Omis pirater. Genom historien, var Omis beryktade bo av pirater, och pirater bland de farligaste i hela Medelhavsområdet, de underlättar placeringen av staden, och deras ljus och båtar snabbt. Vid den tiden den största kampanjen som leds av gäng pirater var Kacic furstar, som har två fulla århundraden lett attacker mot påvens kök och handelsfartyg mäktiga Venedig, Dubrovnik, Split, Kotor...

STRÄNDER
Många stränder och vikar, Medelhavet vegetation, rika kultur och mat, frisk luft och kristallklart blått hav göra Omis Riviera är den perfekta platsen för dig som söker andrum från takten i det moderna livet. På området för staden Omis Det finns alla typer av stränder. Tack vare Cetina floden i centrum av staden är sandstränder som är mycket lämplig för familjer med barn bara för att de är grunda. Det city beach "Big Beach", belägen i Punta området är en mil lång och är den största dagen möte under sommaren. Stranden är välskött, rent och åtföljas av ytterligare faciliteter som kommer att fylla din fritid. (Barer, restauranger, konditorier, hyra trampbåtar, skotrar, gondoler och andra båtar, lekplats, kan du titta på fallskärmshoppare fallande till stranden med en närliggande Dinara.

KLIMAT
Luft i Omis är ett milt Medelhavsklimat. Klimat som kännetecknas av heta, torra somrar och kalla, våta vintrar. Temperaturen varierar mellan 20-26oC. Vindar: Bora, sirocco och vind (lokala namnet Bura, jugo i Maestral.)

FÄSTNING MIRABELLA
Skyddade områden ligger innanför från kapellet i St Nicholas av floden Cetina floden till den nya bron, gatan Fošal kusten till staden bryggan, uppåt väggarna Trijun inklusive kyrkogård och väggar, Peove Ridge Mountains, norra sidan av slottet för att kapellet i St Peovica. Nicholas på floden Cetina. Således inhägnade delen av Omis är den medeltida delen av staden som var omgiven av stadsmur med torn av fästningen Peovica vilket motsvarar den högsta sista sidan, och är från 13-talet. Byggnader av denna del av Omis höjdes från 16 till 19-talet och omfattar renässansstil arkitektur till den populära 19. Talet.

OMIS RIVIERA

taxi transfer omiš duće DUĆE
Duće är en av de tjugo byar nära Omis, Mosor området vid foten av bergskedjan. De vackra sandstränder som sträcker sig längden på 6 kilometer från den långa kriget att göra Omis Duće perfekt destination för familjer med små barn. Många caféer och restauranger längs kusten och närbelägna staden Omis och Split erbjuder många alternativ för kvalitet vila och underhållning.
taxi transfer omiš nemira NEMIRA
Nemira är en lugn kustby (vik) som ligger på Riviera Omis, 3,5 km från Omis i riktning mot Dubrovnik. Långt från stadens brus och hög trafik hem för att genomföra den lugn och ro, njuta av det klara vattnet och skuggan av pinjeträd.
taxi transfer omiš ruskamen RUSKAMEN
Ruskamen ligger 7 km sydost om Omis mellan Split och Makarska. Den är belägen 50 km från flygplatsen. Det är ett välkänt turistmål och en plats för semester. Du kommer att njuta sandstränder och skuggan av tallar. Villan, en gång ägdes av familjen Deskovic står på en framträdande plats. Idag är det den moderna byn. Ruskamen är speciellt lämplig destination för dem som gillar vindsurfing, bland de mest populära på hela kusten.
taxi transfer omiš lokva rogoznica LOKVA ROGOZNICA
Lokva Rogoznica är en liten stad 9 kilometer från staden Omis, som ligger längs huvudvägen till Makarska. Gentle plats med familj för fritidshus ligger precis halvvägs mellan Makarska och Split, så du vill vara turistmassorna borde gå endast 28 km i båda riktningarna och du hittar mitt i alla händelser. Stränderna i och runt dammen Rogoznici är sten och delvis sandstrand som är särskilt glada de yngsta. Denna lilla ort är idealisk för en familjesemester.
taxi transfer omiš medići MEDIĆI
Medici, livlig semesterort med tradition, ligger vid kusten 10 km från Omis och 26 km från Makarska. Medici var känd för sina vackra sandstränder och hög kvalitet inkvarteringsmöjligheter. Alla de som vill fly stadens buller här finner frid i naturen och skönheten av havet med endast en liten typisk fiskeby i Dalmatien. Medici var en sådan liten Medelhavet stad med ett milt klimat, beläget i hjärtat av Adriatiska havet.
taxi transfer omiš mimice MIMICE
Mimice en typisk Medelhavet stad med ett milt klimat, som ligger vid foten av sluttningar Omis Dinara berget, 11 kilometer från staden Omis och 23 km från staden Makarska. Mimica är stolt över sin tradition, som går tillbaka till en avlägsen 1927. År. Mimice är mer än tre århundraden, vilket framgår av monument i gamla delen av staden nära kyrkan. I Mimice'll hitta hus med välutrustade lägenheter, som ligger mestadels nedanför vägen som delar rum i den historiska gamla och nya delar.
taxi transfer omiš marušići MARUŠIĆI
Marušići en trevlig, lugn stad belägen 12 kilometer söder om staden Omis och 40 km från Split och 22 km från Makarska. Vacker sten-och stenstränder med grunda vatten.
taxi transfer omiš pisak PISAK
Pisak är en liten by som ligger längs rivieran i Omis, 5 km från Brela. Det är väl känt för sin sandiga, grusiga och steniga stränder. Du kan njuta av rent vatten, frisk luft och oförstörd natur borta från stadens trängsel. Om du föredrar en aktiv semester surfing, dykning, forsränning och kajakpaddling på floden Cetina. Restauranger och tavernor som erbjuder lokala specialiteter, Medelhavet atmosfär och hemmiljö. Var noga med att besöka de kulturella skikten.