Book your transfer faster and easier on our new website!

Book your transfer now

From: select from list choose transfer start
To: select from list choose transfer destination

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50

Transfer från Split flygplats till Primosten

airport service Ett sätt att överföra

airport service Återgå överföra

PRIMOŠTEN

taxi transfer Primošten I slutet av Primosten känd mycket tidigt spår av den illyriska, grekiska och kroatiska befolkningen. Under medeltiden, det vill säga i tionde talet, är denna region kallas Coast (Parathelesije), och på senare tid, fram till slutet av den 19: e talet nämns som Bosiljine. Från Bosiljina skapade två regioner: Primosten Rogoznica och ett slut.

I slutet av XVIII. och början av nittonde. St Primosten expanderar och befolkningstillväxt, i början av vårt århundrade har blivit den centrala ekonomiska och sociala planet. Fram till dess hade den tidigare bron redan ersatts av en banvall, ett bostads-kommersiell tätorter med aproširila utanför gamla (Varos, Crnica).

Det geografiska läget och naturliga egenskaper Primosten sin kustremsa bära betydande värde. Stora och små vikar Raduča, särskilt vik Primosten (Lukas) betonar det extra naturligt skydd.

Förutom den mark som de odlade Primoštenci, viktig ekonomisk verksamhet var boskapsskötsel. Med detta nämnt, och vingårdar, vilket tyder på en viss kontinuitet i den äldre.

Beläget på den Adriatiska kusten mellan städerna Sibenik och Trogir. Primosten är känd för sina stora och vackra vingårdar. Vi anser att införandet av vinodlingar i Unescos lista över världsarv. Förutom vingårdar, är Primosten känd för den traditionella åsna tävlingen som arrangeras varje sommar.

STRÄNDER

taxi transfer Primošten Den största stranden i Primošten är Raduča, och det finns få Raduča, som valts som en av de 10 vackraste stränderna i Kroatien. På södra sidan av Primošten, vid foten av kepsen, i en dold stenig vik, det finns en nudiststrand.
Primosten är verkligen den mest attraktiva resmål i regionen. Adriatiska vägen är 28 km från Sibenik söder. Primosten var en gång på en ö nära fastlandet. Under den turkiska erövringen, är 1542. Ön omges av en mur med torn och en vindbrygga var ansluten till fastlandet. Dra den turkiska bron ersattes av en banvall, en by 1564. Han fick sitt nuvarande namn från verbet "primostiti.

Byggt på en kulle, en plats som domineras av församlingskyrkan Sts. Jurja, från 1485, och återställt 1760., I vars omedelbara närhet är en kyrkogård. Därför en unik utsikt över det öppna havet och hela landskapet Primosten. Det är värt att nämna kyrkan Our Lady of Mercy, byggt 1553. År och kyrkan St Roko, från 1680. år.
Traditionella hantverksmässiga jorden och havet, boende i Primosten omhuldar idag. Även traditionellt turism-och besöksnäringen. För en unik Medelhavet atmosfär av medeltida arkitektur, smala stenhus och många smala gator, mer väldoftande och öppet renhet, fräsande syrsor skuggan av tallar och soliga stränder, naturresurser, som är Primoštenci länge förespråkat.

Raduča på halvön norr om staden i en tallskog, det finns hotell och stränder rik på innehåll. Hotellrum för naturister finns på södra sidan av Primošten, kepsen under backen, gömd i en stenig vik, medan de privata rum i olika rum och lägenheter erbjuder dig varje bybo. Camping fans kommer också att hitta en plats i sommarens jäkt Primosten.

Hamnen paus hittar många båtfolk kryssningar i Adriatiska havet, och längre söderut, vid foten av bergen finns det en unik marinan vid Adriatiska kusten, skyddad från vind, omgiven av åsikter vinodlingar satkanih sten vaxkaka. Dessa vingårdar beviljas status som ett monument för människors ansträngningar och deras bild i hallen i FN-byggnaden. Hårt arbete av de vingårdar i stenen blir berömda röda vinet Babic, som kommer att vara den lokala specialiteten - hummer a la Primošten, rekrytera och utsökta smaker gourmet. Olika möjligheter till rekreation, segling och dykning, många restauranger och tavernor, souvenirbutiker och ett rikt kulturellt sommar med olika innehåll, Primošten rankas i topp turistattraktionerna i denna region.

GASTRONOMI & NATTLIV

taxi transfer Primošten GASTRONOMI GUIDE
• Restaurang Babilon
• Restaurang Bila Lučica
• Restaurang Bilo
• Restaurang Dalmacija
• Restaurang Dolac
• Pizzeria Fortuna
• Restaurang Galija
• Konoba Jerko
taxi transfer primošten NATTLIV
Primosten du kan ha roligt i Disko Aurora, som under sommaren ger en oförglömlig tid jtarnjih fram till småtimmarna. En av de största och mest populära klubbarna på den adriatiska kusten, ligger på kullarna ovanför Primošten, 2 km från centrum. Klubben har två separata avsnitt, som består av två dansgolv, fem barer, utomhus dansgolv, pool, VIP-lounge, pizzeria och stek Hause. Klubben är öppen varje år från juni till september.