Book your transfer faster and easier on our new website!

Rezervirajte svoj transfer sada

Od: izaberite sa popisa choose transfer start
Do: izaberite sa popisa choose transfer destination

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50

Transfer od zračne luke Split do Rogoznice

airport service Transfer u jednom smjeru

airport service Povratni transfer

ROGOZNICA

taxi transfer rogoznica Rogoznica je tipično mediteransko mjesto čije se stanovništvo (oko 800 stanovnika) uglavnom bavi ribolovom, obradom zemlje i turizmom. Zahvaljujući očuvanoj atmosferi tipičnog, mirnog mediteranskog naselja Rogoznica svojim stanovnicima i posjetiteljima nudi prije svega mir i odmor, potpuno suprotan vrevi modernog urbanog života.

Nalazi se 25 km južno od Šibenika. Gospodarska je osnova poljodjelstvo, ribarstvo i turizam. Naselje je smješteno na poluotoku (nekadašnji otočić Kopara spojen je s kopnom umjetnim nasipom u drugoj polovici XIX. st.) koji istoimenu uvalu, Luku Rogoznicu, dijeli na zapadni i istočni dio. Uvala Rogoznica sjeverno od rta Ploča je dobro zaklonište za jahte. Na lokalnoj je prometnici, odvojku od magistralne prometnice (M2, E65).

Prvi doseljenici za svoje ognjište odabrali su jos 1390. godine kopneni dio današnje Rogoznice - Kopaču, a obližnji otočić - Kopara, na kojem su stanovnici tražili skloniste pred turskim najezdama, naseljen je 1518. godine. Kada je opasnost od Turaka minula otok je s kopnenim dijelom povezan nasutim putem. Na otoku je 1809. godine za vrijeme francuske vladavine sagrađena i tvrđava. Stara crkva Sv. Ivana Trogirskog iz 1324. godine na obližnjem rtu Ploča, međutim, svjedoci da je to područje bilo posjećivano i prije dolaska prvih doseljenika. U prilog tomu govori i kapela Sv. Nikole u spilji Loznica gdje je na groblju otkriveno i nekoliko stećaka.

Zbog smještja u zaljevu stječe se dojam da su plaže svuda okolo. Plaže su uglavnom stjenovite i betonirane. Iza jezera Zmajevo oko, postoje lijepe šljunčane plaže.

MARINA FRAPA

taxi transfer rogoznica marina frapa O MARINI
Marina Frapa naljepša je marina Jadrana, te je zasigurno jedna od najljepših na Mediteranu. Smjestila se na središnjem dijelu hrvatske obale, izmedu Šibenika i Splita, u samom srcu Dalmacije u mjestu Rogoznica. Centar marine čini izgrađeni otok na kojem je smješten jedan dio sadržaja kao što su recepcija, kontrolni toranj, servis, 396 m dug tranzitni gat pogodan i za prihvat mega jahti, hotel "Otok" i pripadajuće parkiralište, većina ugostiteljskih sadržaja, te ostali prateći uslužno-poslovni objekti.
taxi transfer rogoznica marina frapa VEZOVI
Marina Frapa za prihvat i smještaj plovila raspolaže s 10 gatova, koji se koriste za cjelogodišnji smještaj plovila i ima oko 450 mjesta. Za prihvat plovila koji se odluče na kraći boravak u marini, te plovila u tranzitu koristi se tranzitni gat čija je cjelokupna izgradnja dovršena 2008. godine. Svakom vezu omogućeno je korištenje priključka na struju i vodu koji se nalaze na kvalitetnim energetskim ormarićima na svim gatovima. Svi gatovi marine su pod 24-satnim video nadzorom i pristup je dozvoljen samo ovlaštenim osobama.
taxi transfer rogoznica marina frapa RESTORANI & BAROVI
Restoran otvoren tijekom cijele godine nezaobilazno je odredište svakog posjetitelja marine. U prekrasnom ambijentu restorana možete uživati u širokoj lepezi domaćih i internacionalnih jela, koja će za Vas pripremiti vrhunski kuhari uz poseban naglasak na odabir i pripremu svih sastojaka te na samu prezentaciju i dekoraciju. U vinoteci uz paški sir i drniški pršut možete probati skoro sva hrvatska visokokvalitetna vina i to na čaše već od 0,1 lit., kao i domaća vina točena iz drvenih bačava.
taxi transfer rogoznica marina frapa ZABAVNI PROGRAM
Ekskluzivni prostor otvorenih bazena smješten je na kopnenom dijelu kompleksa marine „Frapa“. Ambijent koji ovaj prostor pruža jednostavno treba osjetiti, jer je teško opisati sklad i harmoniju arhitekture koja se provlači kroz svaki detalj otvorenih bazena. Bazeni su upravo idealno mjesto za opuštanje tokom dugih ljetnih dana za cijelu obitelj. Bar koji se nalazi u samom bazenu, pruža Vam mogućnost ispijanja ljetnih koktela dok sjedite opušteni u plitkom dijelu bazena ili na udobnim ležaljkama u hladovini terase.