Book your transfer faster and easier on our new website!

Book your transfer now

From: select from list choose transfer start
To: select from list choose transfer destination

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50

Transfer från Split flygplats till Rogoznica

airport service Ett sätt att överföra

airport service Återgå överföra

ROGOZNICA

taxi transfer rogoznica Rogoznica är en typisk Medelhavet stad, vars befolkning (cirka 800 invånare) är huvudsakligen verksamt i fiske, bearbetning och turismen i landet. Tack vare bevarade atmosfären i en typisk, lugn liten by Rogoznica dess invånare och besökare erbjuder lugn och avkoppling, helt annorlunda från moderna stadslivet.

Det ligger 25 km söder om Sibenik. Chief yrken är jordbruk, fiske och turism. Den utvägen är belägen på en halvö (fd holme Kopara ansluten till fastlandet genom en konstgjord hög under andra halvan av artonhundratalet.) Som delar viken Luka Rogoznica i västra och östra delen. Viken av Rogoznica öster om Cape Ploce är ett paradis för fritidsbåtar. På en lokal väg, förgrenar utanför huvudvägen (M2, E65).

De första bosättarna valde för deras eld i 1390 Landet del av dagens Rogoznica - Kopara, och den närbelägna ön - Koper, där invånarna sökte skydd före den turkiska invasionen, bosattes 1518. år. När faran från turkarna Island är förbunden med inland packade väg. Ön är 1809. under franskt styre, byggt fästningar. Den gamla kyrkan. Johannes av Trogir från 1324. På nära Cape Ploče dock vittnar om att detta område besöktes före ankomsten av de första bosättarna. Till stöd för faktiskt talar st.Nikola `s kapell. Loznica den grotta där kyrkogården hittade några gravstenar.

På grund av boende i Bay får intrycket att stränderna är runt om. Stränderna är huvudsakligen klippiga och belagda. Utöver Lake Dragon's öga, det finns vackra sandstränder.

MARINA FRAPA

taxi transfer rogoznica marina frapa Om marina
Marina Frapa bär en skönhet krona bland Adriatiska marinor och det är verkligen en av de vackraste marinorna i Medelhavet. Den ligger i den centrala delen av den kroatiska kusten, mellan Sibenik och Split, i hjärtat av Dalmatien i Rogoznica, i en vacker vik av Soline, skyddat från alla håll. I mitten av småbåtshamnen är ett artificiellt byggd ö i ett antal lokaler såsom mottagning, ett kontrolltorn, service anläggningar, en transitering brygga av längden på 396 m passar även för megajakter, hotellet "Otok" och de angränsande parkering.
taxi transfer rogoznica marina frapa Kojplatser
Marina Frapa har 10 bryggor tillgängliga för att inkvartera fartyg, som används för förtöjning av båtar under hela året, med cirka 450 platser. En transitering brygga används för att ta emot fartyg i transittrafik och de som har valt en kortare vistelse i marinan. Bryggan byggdes och slutföras under 2008. Varje bädd har el-och vattenförsörjning kopplingspunkter-inuti fast strömförsörjning skåp, på alla bryggor. Det finns ett 24-timmars kameraövervakning ges på alla marina vågbrytare och är det bara de som är utsedda och marinan personal.
taxi transfer rogoznica marina frapa Restauranger och barer
The Ancora restaurant open throughout the year is an imperative destination of every marina visitor. The particular feature of this restaurant is its unique menu, a combination of modern and traditional. The restaurant's delightful ambiance allows you to enjoy a wide range of local and international dishes, which will be prepared by world-class chefs. A special emphasis is laid on the selection and preparation of all the ingredients, as well as their presentation and decoration. The wine boutique has a choice of almost all Croatian top-quality wines that can be tasted.
taxi transfer rogoznica marina frapa Underhållning
Den exklusiva utomhuspooler området ligger inom "Frapa" Marina onshore komplex. De pooler är en idealisk plats för avkoppling under långa sommardagar för hela familjen. Baren i poolen kan du ta sommar cocktails, att sitta och koppla av i den grunda delen av poolen eller på bekväma solstolar i skuggan av terrassen. Den spännande fontän i mitten av den stora poolen, flera bubbelpooler, en separat område för barn, trevlig musik, kapell sängar för alla typer av massage samt personlig integritet kan man njuta av tid garantera kvaliteten på alla utomhuspoolen gästerna.