Book your transfer faster and easier on our new website!

Rezervirajte svoj transfer sada

Od: izaberite sa popisa choose transfer start
Do: izaberite sa popisa choose transfer destination

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50

Zračna luka Zagreb

Ako do glavnog grada Hrvatske dolazite zrakoplovom, a odabrali ste Zagreb kao polazište za svoje putovanje Hrvatskom, sletjet ćete u zračnoj luci Zagreb-Pleso. Zračna luka Zagreb međunarodna je zračna luka, i najveća je od svih hrvatskih zračnih luka. Njezina uloga u povezivanju Hrvatske i Europe u ekonomskom i političkom smislu je nemjerljiva. Zračna luka Zagreb smještena je 15 km južno od Zagreba u smjeru Velike Gorice.

Do Hrvatske i Zagreba možete doći iz gotovo svih europskih zračnih luka ili uhvatiti vezne letove za druge hrvatske zračne luke. Dužina piste zračne luke u Zagrebu iznosi 3,259 metara, a kapacitet je zračne luke oko 2 milijuna putnika godišnje. Najveći relativni porast broja putnika u 2010. iznosio je 0,55%, što je ukupno 2.067.646 putnika.

Mnogi zračni prijevoznici surađuju sa zračnom lukom Zagreb. Najvažniji su: Germanwings, Air France, Austrian Airlines, Turkish Airlines, Croatia Airlines, Czech Airlines, British Airways, Malev, Estonian Air, Wizz Air, Lufthansa, Aeroflot, Tyrolean Airways, LOT, Air Lingus i Norwegian air. Croatia airlines ima nekoliko izravnih linija za Amsterdam, Bruxeless, Frankfurt, London, München, Pariz, Prag, Rim, Sarajevo, Skopje, Tel Aviv, Beč i Zürich. Niskotarifni letovi do zračne luke Zagreb uključuju: SkyEurope, EasyJet, FlyThomasCook, InterSky, Ryanair, Thomson Fly, OnAir FlyGlobeSpan, TUIfly i WizzAir. Zračna luka Zagreb okružena je jednim od najljepših aerodromskih parkova u svijetu.

Udaljenost zračne luke Zagreb od:
- Zračne luke Split Split: 355 km
- Zračne luke Split Dubrovnik: 630 km
- Zračne luke Split Zadar: 240 km
- Zračne luke Split Pula: 240 km

airport taxi transfers airport taxi transfers airport taxi transfersUkoliko ste odlučili svoj odmor provesti u Hrvatskoj, a prvi put se susrećete s ovom prekrasnom srednjoeuropskom i mediteranskom zemljom na aerodromu u Zagrebu, neka vam ovo iskustvo bude što ugodnije. Nakon što sletite, izbjegnite gužve na arodromu tako što ćete rezervirati transfer do vašeg smještaja preko ConnectoTransfers.

ConnectoTransfers nudi vam siguran prijevoz do vašeg odredišta ili hotela prema fiksnoj tarifi, tako da ne morate brinuti o cijeni ili prometu. Naš vozač doći će po vas na check-out izlazu i pomoći s vašom prtljagom, jer vaša je udobnost naša glavna briga. ConnectoTransfers će vam pomoći da započnete svoj odmor u Hrvatskoj u potpuno opuštenoj atmosferi, tako da svoj godišnji odmor možete provesti na najbolji mogući način!


Taxi transfer i usluge prijevoza od/do Zračna luka Zagreb

Transfer Zračna luka Zagreb - Biograd na Moru
Transfer Zračna luka Zagreb - Čiovo
Transfer Zračna luka Zagreb - Dubrovnik
Transfer Zračna luka Zagreb - Makarska
Transfer Zračna luka Zagreb - Međugorje
Transfer Zračna luka Zagreb - Ljubljana
Transfer Zračna luka Zagreb - Jastrebarsko
Transfer Zračna luka Zagreb - Koprivnica
Transfer Zračna luka Zagreb - Krka
Transfer Zračna luka Zagreb - Omiš
Transfer Zračna luka Zagreb - Osijek
Transfer Zračna luka Zagreb - Plitvička jezera
Transfer Zračna luka Zagreb - Podstrana
Transfer Zračna luka Zagreb - Rijeka
Transfer Zračna luka Zagreb - Šibenik
Transfer Zračna luka Zagreb - Split
Transfer Zračna luka Zagreb - Trogir
Transfer Zračna luka Zagreb - Varaždin
Transfer Zračna luka Zagreb - Vinkovci
Transfer Zračna luka Zagreb - Vodice
Transfer Zračna luka Zagreb - Zadar
Transfer Zračna luka Zagreb - Zagreb