Book your transfer faster and easier on our new website!

Book your transfer now

From: select from list choose transfer start
To: select from list choose transfer destination

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50

Flygplats Zagreb

Om du kommer till Kroatiens huvudstad med flyg och du har valt Zagreb som startpunkt till din resa genom Kroatien skall du landa på flygplats Zagreb - Pleso. Zagreb flygplats är en internationell flygplats och den är den största flygplatsen i Kroatien. Dess betydelse i anslutning av Kroatien med Europa både ekonomiskt och politiskt är ovärderlig. Flygplatsen Zagreb är belägen 15 km söder om Zagreb i riktningen mot Velika Gorica.

Du kan komma till Kroatien och Zagreb från nästan alla europeiska flygplatser och du kan också ta anslutningsflyg till några andra kroatiska flygplatser. Landningsbanans längd på Zagreb flygplats är 3 259 meter och flygplatsens kapacitet är kring 2 miljoner passagerare per år. Den största relativa ökningen av antal passagerare i 2010 var upp till 0.55% med totalt 2 067 646 passagerare.

Det finns många flygbolag som samarbetar med Zagreb flygplats. Bland de viktigaste är: Germanwings, Air France, Austrian Airlines, Turkish Airlines, Croatia Airlines, Czech AIrlines, British Airways, Malev, Estonian Air, Wizz Air, Lufthansa, Aeroflot, Tyrolean Airways, LOT, Air Lingus och Norwegian air. Croatia airlines har flera direktflyg till Amsterdam, Bruxeless, Frankfurt, London, München, Paris, Prag, Rom, Sarajevo, Skopje, Tel Aviv, Wien och Zurich. Lågbudget flyg till Zagreb flygplats: SkyEurope, EasyJet, FlyThomasCook, InterSky, RyanAir, Thomson Fly, OnAir, FlyGlobeSpan, TUIFly och WizzAir. Zagreb flygplats är omgiven med en av de vackraste flygplats parkerna i världen.

Avstånd från flygplats Zagreb till:
- Flygplats Split: 355 km
- Flygplats Dubrovnik: 630 km
- Flygplats Zadar: 240 km
- Flygplats Pula: 240 km

airport taxi transfers airport taxi transfers airport taxi transfersOm du har bestämt dig att semestra i Kroatien och att din första kontakt med detta vackra medelhavsland blir på flygplats Zagreb gör denna upplevelse så skön som möjligt. Undvik efterlandnings trängsel på flygplatsen och boka transfer till ditt boende med ConnectoTransfers.

ConnectoTransfers erbjuder dig en säker transfer till din destination eller hotell med fasta priser så att du inte behöver oroa dig över kostnader eller trafikförhållanden. Vår chaufför skall vänta på dig vid utcheckning och hjälpa dig med din bagage eftersom din bekvämlighet och trivsel är vår högsta prioritet. ConnectoTransfers skall hjälpa dig börja din semester i Kroatien helt stresslös så att även resten av den blir på det bästa möjliga sättet!


Taxi/Överför & Shuttle/bussar från flygplatsen Zagreb

Transfer Zagrebs flygplats till Biograd na Moru
Transfer Zagrebs flygplats till Ciovo
Transfer Zagrebs flygplats till Dubrovnik
Transfer Zagrebs flygplats till Makarska
Transfer Zagrebs flygplats till Međugorje
Transfer Zagrebs flygplats till Ljubljana
Transfer Zagrebs flygplats till Jastrebarsko
Transfer Zagrebs flygplats till Koprivnica
Transfer Zagrebs flygplats till Krka
Transfer Zagrebs flygplats till Omis
Transfer Zagrebs flygplats till Osijek
Transfer Zagrebs flygplats till Plitvice
Transfer Zagrebs flygplats till Podstrana
Transfer Zagrebs flygplats till Rijeka
Transfer Zagrebs flygplats till Sibenik
Transfer Zagrebs flygplats till Split
Transfer Zagrebs flygplats till Trogir
Transfer Zagrebs flygplats till Varaždin
Transfer Zagrebs flygplats till Vinkovci
Transfer Zagrebs flygplats till Vodice
Transfer Zagrebs flygplats till Zadar
Transfer Zagrebs flygplats till Zagreb