Book your transfer faster and easier on our new website!

Book your transfer now

From: select from list choose transfer start
To: select from list choose transfer destination

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50

Transfer från Split flygplats till Vodice

airport service Ett sätt att överföra

airport service Återgå överföra

VODICE

taxi transfer vodice Vodice är uppkallad efter fjädrarna av levande vatten. Det första skriftliga omnämnandet är från 15. C. (1402). Från det historiska - kulturarvet bör påpekas gotisk kyrka sv. Korsa 1421. Vol. Coric tornet från 16-talet, barockens församlingskyrka. Korsa första hälften av 18. Talet och skrin av Vår Fru av berget Karmel på Okit, 2 km från staden. Inte undra på att Vodice under medeltiden visade šibenska adel, och det gjorde deras sommarstugor. Ett hav är fortfarande så tydligt, lugnt och ostört som ett sommar nöje, lugn och mistrals du bara in i viken och sike.
I Vodice'll njuta av en riktig Dalmatiens läckerheter. Så mycket fisk på alla tänkbara sätt kokta och grönsaker. En lätt, hälsosam mat. Lyckligtvis är detta fortfarande framför varje hus en liten köksträdgård, och marknaden säljer rätt, doftande frukter och grönsaker, naturliga färger och smaker. Så du äter god mat restauranger. Många vinkällare erbjuder viner, svarta och vita från den närliggande vingårdar. Efter dessert definitivt be om ett glas hemmagjord marašćine, söta viner. Detta är den typ av druvor särskilt goda på detta område, och vinet drickbart. När allt kommer varje husmor erkänna att i god vodičkoj fritule och krostule har liten marašćine.

Stränder: Sällan, där du kan hitta så många olika vackra stränder som i Vodice. Du kan välja var du simma, på sand, grus, betong eller stenstrand med ett överflöd av pinjeträd som ger den perfekta nyansen. Den populäraste stranden i Vodice - Blue Beach tog den blå flaggan, en prestigefylld internationell miljöpris som en symbol för högsta kvalitet turism tjänster som bygger på rent vatten och bevarande av kustområden. Blå stranden i Vodice är stor stenig strand som ansluter i närheten Vodice och mjestoTribunj. Å andra sidan finns en stenstrand Hangar med många fritidsanläggningar, restauranger och caféer öppet till sent på kvällen. Yngre befolkningen är mer benägen till den här stranden är antalet olika innehåll.

taxi transfer vodice prvić Prvić Island är den enda bebodda ön i staden Vodice, bevuxen med Medelhavet maquis, vingårdar och olivträd, med pittoreska vikar och lugn, perfekt semester plats för älskare av ön idyll i fred. På ön finns två byar:

Šepurine - Belägen på västra sidan av ön. Staden grundades i början 17th century, när de etablerade kyrkan St Roka (1620. År.) Vid kusten, en ny församlingskyrka i Assumption (1878. År.) Bygger på en kulle och dominerar staden. Det finns en familj herrgård Draganić - Vrančić, där han håller en familj vapen och ett porträtt av forskare, historiker och författare av Faust från 1605. År.

Prvić Luka - På den östra sidan av ön i en skyddad vik port. Uppgörelsen i 15: e århundradet franciskaner grundade glagoljaši när han började bygget av kyrkan Our Lady of Mercy (1461. År.) Vid kusten, där det finns grav Faust. I fältet Dolac är Frauenkirche Födelsekyrkan byggdes 1479. Vol. Ön har goda förbindelser med färja från Vodice och Sibenik, och boende finns i privata hem med mat värdshus.

SRIMA & TRIBUNJ

taxi transfer tribunj srima Srima
Beroende av Vodice i söder och den långa och pittoreska sandstränder och kvalitet boende i privata hem och läger, som ligger på stranden, en populär badort som älskar fred och idyllisk semester i "lilla staden".

Tribunj
Det är välkänt turistort 2 km norr om färdplanen, foten av kullen st. Nikola. Den historiska kärnan byggdes på en klippig ö som var kopplade till fastlandet. På toppen av Mount St Nicholas är en kyrka sv. Nikole (från 1452 år.) Vid foten av församlingskyrkan Our Lady. Idag Tribunj erbjuder turister en utmärkt boende i privata hem och läger i centrum är en småbåtshamn med 500 båtplatser och Ferry Pier. Tribunj i området särskilt känt för sitt rika utbud av fiskar och snäckor i bra restauranger.